«Η πολυπολιτισμικότητα ΑΠΕΤΥΧΕ»: Ιστορική παραδοχή για την άλωση της Ευρώπης

Και μάλιστα από Υπουργό μίας απόλυτα δουλικής κυβέρνησης. Άρα μόνο τυχαία δεν είναι αυτά τα λόγια!!

Η ινδικής καταγωγής Υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Suella Braverman, παραδέχθηκε ότι η πολυπολιτισμικότητα έχει «αποτύχει» στην Ευρώπη και πως απειλεί την κοινωνική συνοχή!!

Ειδικότερα, παραχωρώντας ομιλία για τη μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε ότι το «λανθασμένο δόγμα της πολυπολιτισμικότητας» επέτρεψε στους ανθρώπους να έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο «να υπονομεύσουν τη σταθερότητα και να απειλήσουν την ασφάλεια της κοινωνίας».

«Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η ανεπαρκής ενσωμάτωση και ένα λανθασμένο δόγμα πολυπολιτισμικότητας έχουν αποδειχθεί τοξικός συνδυασμός για την Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες.

Δεν είμαι η πρώτη που το επισημαίνω. Το 2010 η Άνγκελα Μέρκελ είχε αναγνωρίσει πως η πολυπολιτισμικότητα είχε αποτύχει εντελώς. Λίγο αργότερα και οι πρώην πρόεδροι Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, και Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, επανέλαβαν παρόμοιες θέσεις.

Η πολυπολιτισμικότητα δεν απαιτεί από τους ξένους να ενσωματωθούν. Έχει αποτύχει γιατί επέτρεψε στους ανθρώπους να έρθουν στην κοινωνία μας και να ζήσουν παράλληλες ζωές σε αυτήν».

Οι δηλώσεις αυτές, όλως τυχαίως, ήρθαν λίγα 24ωρα πριν η κυβέρνηση της Σουηδίας βγάλει τον στρατό στους δρόμους προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανεξέλεγκτες συμμορίες αλλοδαπών που λυμαίνονται πόλεις και χωριά.

Εξάλλου πλέον κανείς –πέρα από εκείνους που ακόμα κοιμούνται βαθιά– δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως η Ευρώπη βιώνει μία άνευ προηγουμένου αύξηση της παραβατικότητας που σχετίζεται άμεσα με τις συμμορίες αλλοδαπών.

Προετοιμάζουν τον κόσμο για κοινωνίες τύπου….«Mad Max», όπου τα μέτρα άγριας χούντας θα μοιάζουν σαν τη “λύση” σε ένα στημένο “πρόβλημα” που έχουν δώσει εδώ και καιρό:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί