Η φωνή της λογικής: Η απάντηση του Τραμπ, στους Δημοκρατικούς, που προκάλεσε ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ αντιδράσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σίγουρα δεν είναι ένας συνηθισμένος πρόεδρος.

Δεν είναι πολιτικός, είναι επιχειρηματίας. Δεν δημιούργησε πλούτο επειδή έγινε πρόεδρος, αλλά επειδή δούλεψε.

Μπορεί να είναι ένας πρόεδρος μη πολιτικά ορθός, αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος παράλογος. Ο Τραμπ, λοιπόν μέσω Twitter, δήλωσε ότι οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση) έχουν μεγάλη ευθύνη για τους θανάτους μεταναστών.

Αμέσως τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο, καταδίκασαν τις δηλώσεις του, χωρίς όμως να αναλύσουν τα λεγόμενά του.

Ακολουθούν οι δηλώσεις, του Τραμπ:

Οι Δημοκρατικοί, έχουν την ευθύνη, για τους θανάτους των παιδιών ή άλλων, στα σύνορα επειδή ακολουθούν μια χαλαρή μεταναστευτική πολιτική, η οποία δίνει την εντύπωση στους μετανάστες, ότι μπορούν να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Δεν μπορούν όμως και αν είχαμε ένα τοίχος δεν θα τολμούσαν ποτέ να προσπαθήσουν, να περάσουν τα σύνορα.

Τα δύο παιδιά (που πέθαναν), ήταν άρρωστα πολύ πριν «παραδοθούν» συνοριοφύλακες. Ο πατέρας του ενός κοριτσιού, είπε ότι για τον θάνατο δεν φταίνε οι συνοριοφύλακες, καθώς το κοριτσάκι είχε να πιει νερό, πολλές ημέρες. Οι συνοριοφύλακες χρειάζονται το τοίχος, ώστε να τελειώσουν όλες αυτές οι (πικρές) ιστορίες. Δουλεύουν πολύ και σκληρά και κανένας δεν τους δίνει την αναγνώριση που τους πρέπει.

Σχόλιο: Είπε κάτι παράλογο ο Τραμπ; Είναι ένας άνθρωπος κακός, που λέει ότι για τους θανάτους φταίει η χαλαρή μεταναστευτική πολιτική που ακολουθούν οι Δημοκρατικοί;

Η Αντιπολίτευση στις ΗΠΑ, μπλοκάρει την χρηματοδότηση του τοίχους, που θα προστατεύσει τα αμερικανικά σύνορα αλλά και τους μετανάστες στην ουσία, αφού αν ξέρουν οι μετανάστες ότι υπάρχει τοίχος, δεν θα διακινδυνεύουν την ζωή τους, για να περάσουν παράνομα τα σύνορα.

  • 78
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...