Η Αμερική κινδυνεύει: Να γιατί πρέπει να φτιαχτεί το τείχος στα σύνορα, ΗΠΑ-ΜΕΞΙΚΟΥ

Το τείχος που θέλει να χτίσει ο Τράμπ στα σύνορα με το ΜΕΞΙΚΟ, έχει προκαλέσει την αντίδραση των Αριστερών των ΗΠΑ.

Οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση) θεωρούν τον Τραμπ ρατσιστή και ξενοφόβικό γενικά, αλλά πλέον λίγοι δίνουν σημασία σε αυτές τις κατηγορίες.

Ακόμα και οι πολιτικοί αναλυτές, βλέπουν ότι πρέπει να προστατευτούν τα σύνορα, καθώς φοβούνται ότι αν δεν γίνει αυτό, οι ΗΠΑ σε 5 χρόνια θα μετατραπούν σε μια χώρα Σοσιαλιστική, με τα γνωστά αποτελέσματα που βλέπουμε στην Βενεζουέλα του Μαδούρο, θα συμπληρώναμε εμείς.

Η Ann Coulter, πολιτική αναλύτρια «δουλεύει» για τους Ρεπουμπλικάνους δήλωσε μέσω twitter,ότι αν δεν χτιστεί το τείχος και αν δεν απελαθούν οι παράνομοι μετανάστες, σε 5 χρόνια οι ΗΠΑ θα γίνουν μια χώρα Σοσιαλιστική. Με λίγα λόγια είπε το ίδιο πράγμα με τον Τραμπ, απλά με μια πιο δραματική χροιά.

Συμπέρασμα: Αν δεν ξαναβγεί πρόεδρος ο Τραμπ, την εξουσία θα την πάρουν οι Δημοκρατικοί και θα μετατρέψουν τις ΗΠΑ, σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών. Επίσης, στις ΗΠΑ ο κόσμος έχει αντιληφθεί την καταστροφή που φέρνουν τα καθεστώτα τύπου Μαδούρο και πολύ δύσκολα θα κάνουν το λάθος να εμπιστευτούν τις τύχες της χώρας τους, στους επικίνδυνους κυρίους που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση.

Photo:pexels

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...