• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ευρώπη ώρα – μηδέν: Μετανάστες χτύπησαν άσχημα αστυνομικούς, στις Βρυξέλλες. Προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα σε Γκέτο (μεταναστών) !!!!

Ευρώπη ώρα – μηδέν: Μετανάστες χτύπησαν άσχημα αστυνομικούς, στις Βρυξέλλες. Προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα σε Γκέτο (μεταναστών) !!!!

Μετανάστες, χτύπησαν πολύ άσχημα αστυνομικούς, που προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα σε γνωστό γκέτο μεταναστών.

Οι αστυνομικοί, δέχθηκαν πολύ έντονα χτυπήματα, επειδή…τόλμησαν να μιλήσουν σε μετανάστες. Τους ζήτησαν να καθαρίσουν τον σταθμό τρένων που έχουν καταλάβει, για να λάβουν γροθιές και κλωτσιές.

Ξύλο έφαγαν και οι security του σταθμού. Αυτά συμβαίνουν, στην πρώην πολιτισμένη Ευρώπη.

Σημείωση: Ο συγκεκριμένος σταθμός, έχει μετατραπεί σε γκέτο παράνομων, μεταναστών. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, όπως καταλαβαίνει ο καθένας και η καθεμιά.

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί στις Βρυξέλλες, εξαιτίας της αύξησης της παράνομης μετανάστευσης.

Οι κρατικοί εργαζόμενοι των Βρυξελλών, έχουν λάβει οδηγίες, σύμφωνα με τις οποίες το πάρκο Maximilian, είναι επικίνδυνο.

Διευκρίνηση: Το γεγονός που διαβάσατε παραπάνω, έλαβε χώρα σε σταθμό τρένου που βρίσκεται δίπλα από το πάρκο Maximilian.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι υπάρχουν περιοχές, στις οποίες δεν μπορούν να πατήσουν ούτε οι απλοί πολίτες, αλλά ούτε και οι αστυνομικοί. Η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί.

Δεν είναι δυνατόν στην καρδιά της Ευρώπης, να υπάρχουν περιοχές, στις οποίες βασιλεύει η ανομία. Δεν είναι δυνατόν, να υπάρχουν περιοχές, στις οποίες δεν μπορούν να πάνε οι αστυνομικοί.

Τα σχόλια δικά σας!!!!

Με πληροφορίες από την ενημερωτική ιστοσελίδα europe.infowars.com

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.