Ελλάδα «ΞΥΠΝΑ»: Στην Φινλανδία το Κράτος, δίνει λεφτά στους μετανάστες για να..ΦΥΓΟΥΝ από την χώρα

Ενώ στην Ελλάδα δίνουμε χρήματα στους μετανάστες για να μην…φύγουν ποτέ αλλά να μείνουν εδώ, στην Φινλανδία το Κράτος δίνει χρήματα στους μετανάστες, ώστε να επιστρέψουν στις χώρες τους.

Όπως όλα δείχνουν, μόνο η Ελλάδα, η Γερμανία και η Γαλλία ακολουθούν μια χαλαρή μεταναστευτική πολιτική. Η Αγγλία επίσης, αλλά θα δούμε τι θα γίνει όταν ολοκληρωθεί το brexit.

Στην Φινλανδία λοιπόν, το Κράτος επιδοτεί με 2000 ευρώ τους μετανάστες, ώστε να επιστρέψουν στις χώρες τους. Δίνουν κίνητρα στους ανθρώπους που δεν έχουν χρήματα για εισιτήρια, να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους.

Όσοι μάλιστα το.. «ψάξουν» το θέμα μπορούν να πάρουν επιδότηση 5000 ευρώ, με σκοπό να νοικιάσουν σπίτι στην χώρα τους ή να ξεκινήσουν την δικιά τους δουλειά.

Σημείωση: Η Φινλανδική κυβέρνηση, διέθεσε 5.3 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 3 χρόνια, για αυτό τον σκοπό.

Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει λεφτά από την ΕΕ, ώστε να κρατάει τους μετανάστες μέσα στις δομές φιλοξενίας που μόνο φιλόξενες δεν είναι, αφού καθημερινά ακούμε για περιστατικά βίας μέσα σε αυτές και επιπλέον, είναι δύσκολο αυτοί οι άνθρωποι που έχουν διαφορετικά ήθη και έθιμα, να προσαρμοστούν στα ελληνικά πρότυπα.

Οι Φινλανδοί δεν είναι ρατσιστές και αγαπάνε την χώρα τους.

Τα σχόλια δικά σας!!!

Photo:pexels.com

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...