Ελλάδα 2018: Διπλασιάστηκαν οι μεταναστευτικές ροές – Στην Ευρώπη όμως; (Βίντεο)

Οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί κατά 40% στην Ευρώπη, με δύο χώρες να κάνουν την…διαφορά.

Στην Ελλάδα και στην Ισπανία, οι μεταναστευτικές ροές είναι ιδιαίτερα υψηλές, ενώ στην Ελλάδα διπλασιάστηκαν.

Σύμφωνα με αρκετούς, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχει δημιουργήσει πολλές ανοιχτές πληγές και για τους Έλληνες και για τους μετανάστες.

Οι Έλληνες νιώθουν ότι η αυξημένη εγκληματικότητα, συνδέεται με τον διπλασιασμό των μεταναστευτικών ροών. Οι μετανάστες από την άλλη πλευρά και αυτοί δεν είναι χαρούμενοι που μένουν στην Ελλάδα, διότι οι περισσότεροι είχαν στο μυαλό τους την Κεντρική Ευρώπη.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι και οι Έλληνες αλλά και οι μετανάστες, έχουν πρόβλημα. Ο ελληνικός λαός, δέχθηκε τους μετανάστες και έδειξε την φιλοξενία του ΑΛΛΑ:

Υπάρχουν και φωνές, οι οποίες λένε ότι μέσα στους μετανάστες, έχουν παρεισφρήσει εγκληματικά στοιχεία, πράγμα λογικό αφού κανένας δεν μπορεί να ξέρει το παρελθόν αυτών των ανθρώπων.

Για ακόμα μια φορά, βλέπουμε ότι η Ευρώπη δεν υπάρχει για να βοηθάει όλα τα Κράτη-Μέλη, αλλά μόνο την κεντρική μηχανή, αν θέλετε. Βέβαια, για αυτό φταίνε και οι τοπικές κυβερνήσεις, οι οποίες ακολουθούν μια πολιτική που δυσαρεστεί μια μεγάλη μερίδα των πολιτών.

Δεν είναι τυχαίο, ότι στην Ευρώπη έχει ανέβει η λεγόμενη Δεξιά ή ακροδεξιά σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Για αυτό τον λόγο, βλέπουμε την Μέρκελ να προσπαθεί να μειώσει τις μεταναστευτικές ροές.

Οι ιδεολογίες είναι καλές, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι προσωπικές βλέψεις!!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu