• Αρχική
  • Άρθρα
  • Εικόνες ΠΟΛΕΜΟΥ! Επίθεση σε ανάπηρη γυναίκα – Μελαμψοί την χτυπούν και την ψεκάζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες ΠΟΛΕΜΟΥ! Επίθεση σε ανάπηρη γυναίκα – Μελαμψοί την χτυπούν και την ψεκάζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες ΣΟΚ στην Μινεάπολη των ΗΠΑ - Φόβος και για την Ελλάδα

Λευκή γυναίκα σε αναπηρική καρέκλα δέχεται επίθεση από μελαμψούς!

Η γυναίκα βρισκόταν μπροστά σε μαγαζί που οι διαδηλωτές ήθελαν να λεηλατήσουν με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού (ΕΔΩ).

Όλα δείχνουν πως κάποιοι ψάχνουν αφορμή για «πόλεμο», πλιάτσικο και ξεσηκωμό μέσα στις πόλεις, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την ανθρώπινη ζωή.

Οι εικόνες πραγματικά τρομάζουν και μας βάζουν σε σκέψεις ακόμα και για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα! Τι θα γίνει αν πέσει νεκρός, σε συμπλοκές με την Αστυνομία, κάποιος παράνομος μετανάστης;

Η λευκή γυναίκα προσπαθούσε να σταματήσει τους μελαμψούς, κυρίως, μπαχαλάκηδες, οι οποίοι ήθελαν να ληστέψουν το μαγαζί.

Ξαφνικά ένα άτομο φωνάζει: «Έχει μαχαίρι, μαχαιρώνει ανθρώπους».

Τότε η γυναίκα δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση με χτυπήματα, ρίψεις αντικειμένων εναντίον της, ενώ την ψέκασαν με πυροσβεστήρα!

Στο βίντεο δεν μπορεί κανείς να διακρίνει αν η γυναίκα πράγματι κρατούσε όπλο, ωστόσο η αγριότητα εναντίον μιας ανάπηρης είναι πρωτοφανής και δείχνει την οργή και το μίσος, το οποίο επικρατεί σε όλον τον πλανήτη και απειλεί να επιφέρει χάος στους δρόμους των πόλεων, εφόσον δοθεί αφορμή, όπως συνέβη στην Μινεάπολη.

Εν τέλει, δεν αποκλείεται μία παγκόσμια κυβέρνηση να επιβάλλει την τάξη μέσω του χάους!

 Σε ένα άλλο βίντεο μελαμψή γυναίκα χτυπάει την ανάπηρη στο κεφάλι!

Δείτε τις εικόνες, οι οποίες πραγματικά συνταράσσουν και τον πιο ψύχραιμο: