αλλά διαφωνούν με τις σκληρές τακτικές που εφαρμόζει στέλνοντας μασκοφόρους πράκτορες με στολές και εξοπλισμό μάχης στις γειτονιές της αμερικανικής επικράτειας για να συγκρουσθούν με αμερικανούς πολίτες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση Reuters/Ipsos, και αυτή η διαφωνία μπορεί να κοστίσει στον ίδιο και στο κόμμα του στις ενδιάμεσες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Το 61% των ερωτηθέντων στην εξαήμερη έρευνα που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα – ανάμεσά τους 92% Ρεπουμπλικανοί και 35% Δημοκρατικοί – δηλώνουν ότι «υποστηρίζουν την απέλαση μεταναστών χωρίς έγγραφα».
Οι θέσεις του Τραμπ για το θέμα τον βοήθησαν να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, αφού κατηγόρησε τους πολιτικούς των Δημοκρατικών ότι είναι υπέρ των «ανοικτών συνόρων».
Το 63% των Δημοκρατικών και μόλις το 7% των Ρεπουμπλικανών δηλώνουν ότι δεν υποστηρίζουν την απέλαση των παράτυπων μεταναστών.
Ο Τραμπ είπε ενώπιον του Κονγκρέσου ότι στόχος τώρα είναι οι εγκληματίες: «Παίρνουν πόδι γρήγορα από δω».
Το 60% των Αμερικανών – ανάμεσά τους, το ένα πέμπτο των Ρεπουμπλικανών και 1 στους 10 Δημοκρατικοί – θεωρούν ότι οι πράκτορες των υπηρεσιών για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης το παρατράβηξαν, σύμφωνα με την δημοσκόπηση.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λαβρόφ: Δεν βάζουμε καμία προθεσμία για το τέλος του πολέμου, vid
- Ρωσία: Η αποστολή βρετανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα παρατείνει τον πόλεμο
- Ποια προϊόντα μπορείτε να αποθηκεύετε στην πόρτα του ψυγείου σας
- Αστυνομική επιχείρηση σε τρία ευρωπαϊκά κράτη εναντίον διεθνούς δικτύου εισαγωγής κοκαΐνης
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου
- Τι προβλέπει το νέο συνταξιοδοτικό και φορολογικό νομοσχέδιο – Όλες οι αλλαγές
- Βιολάντα-Τρίκαλα: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη
- Δημοσκόπηση στις ΗΠΑ: Η πλειοψηφία των Αμερικανών τάσσεται υπέρ των απελάσεων
- Με… ενθουσιασμό είδε ο Μερτς σόου κινεζικών ανθρωποειδών, vid
- Τέμπη: Κάλεσμα της ΓΣΕΕ για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Σαββάτου
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΘΗΝΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
ΚΕΡΑΜΕΩΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΒΟΑΚ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ









