• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν είναι τυχαίο: Γιατί ο Κ.Μητσοτάκης έγινε θέμα σε ξένο Μέσο;

Δεν είναι τυχαίο: Γιατί ο Κ.Μητσοτάκης έγινε θέμα σε ξένο Μέσο;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η Τουρκία εδώ και χρόνια με μεθοδικό τρόπο, προσπαθεί να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη.

Άλλωστε είναι η χώρα που δημιουργεί τις προσφυγικές ροές.

Σε προηγούμενό μας άρθρο γράψαμε τους τρεις βασικούς λόγους για τους οποίους το κάνει αυτό:

1) Αλλοιώνουν πληθυσμιακά την Ελλάδα.

2) Μέσα στις προσφυγικές ροές «βάζουν» εκπαιδευμένους πράκτορες.

3) Ζητάνε και παίρνουν χρηματοδότηση για το μεταναστευτικό από την ΕΕ. Κρατάνε ΣΤΟΚ ανθρώπους και όταν θέλουν χρήματα (από την ΕΕ), τους στέλνουν στην Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν, πολλοί Ευρωπαίοι θεωρούν ότι υπάρχει σχέδιο ισλαμοποίησης και δεν έχουν άδικο. Εντύπωση μας προκαλεί το δημοσίευμα της γνωστής «Δεξιάς» ιστοσελίδας Voice Of Europe, η οποία αποκαλεί Συντηρητικό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή μίλησε για την ανάγκη συμμόρφωσης της Τουρκίας στον τομέα του μεταναστευτικού.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες προκειμένου να παίρνει χρηματοδότηση από την ΕΕ.

Το θέμα της Μετανάστευσης επηρεάζει όλη την Ευρώπη. Λίγες χώρες όμως κοιτάνε το πρόβλημα, καθώς οι περισσότεροι ηγέτες στηρίζουν την εξάπλωση του ΙΣΛΑΜ. Οι λιγότερο Αριστερές κυβερνήσεις (π.χ η ελληνική) που έχουν πιο συντηρητικές φωνές, προσπαθούν να ανακόψουν την Άγκυρα. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εύκολα, ειδικά σε μια εποχή που η πολιτική ορθότητα βασιλεύει. Οι… Μακρόν της Ευρώπης θεωρούν ότι με το ζόρι οι Ευρωπαίοι πρέπει να δεχτούν να αλλάξουν Ήθη και Έθιμα.

Photo:eurokinissi