«Δεν έχω άλλη επιλογή»: Μαζικές απελάσεις αλλοδαπών υπόσχεται ο Τραμπ

Με τις εκλογές να κοντοζυγώνουν...

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι δεν θα έχει «καμία επιλογή» από το να πραγματοποιήσει μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών από τις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.


«Δεν έχω επιλογή, δεν έχω επιλογή», ​​είπε ο Τραμπ στην εκπομπή Dan O’Donnell.

«Καμία χώρα δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος [ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν]. Είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία μας».


Σύμφωνα με τον Τραμπ, η κυβέρνησή του θα ξεκινήσει μαζικές απελάσεις «των κακοποιών στοιχείων» των οποίων τα ονόματα γνωρίζει η τοπική αστυνομία, διευκολύνοντας την εκδίωξή τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δηλητηριάζουν το αίμα της Αμερικής», είχε τονίσει σε πρόσφατη παρέμβασή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναφερόμενους στους μετανάστες που κατά εκατοντάδες χιλιάδες περνούν κάθε μήνα τα νότια σύνορα των ΗΠΑ.

Την τελευταία διετία ειδικά οι μεταναστευτικές ροές έχουν παρουσιάσει αλματώδη αύξηση, με τα μεγάλα αστικά κέντρα -στα οποία μεταφέρονται πολλοί εξ αυτών- να αναγκάζονται να στεγάζουν μαζικά τους μετανάστες σε ξενοδοχεία, γήπεδα ακόμα και…σχολεία.

απεμπε-απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί