ΑΡΠΑΖΟΥΝ παιδιά Ουκρανών προσφύγων στην Ευρώπη! Σοκαριστική καταγγελία μητέρας, vid

Μια Ουκρανή πρόσφυγας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πολωνία,

διηγείται πώς της έκλεψαν το παιδί της και το κράτησαν σε έναν από τους καταυλισμούς στη Γερμανία, αλλά όταν έκανε αίτηση στην αστυνομία των δύο χωρών και στην πρεσβεία της Ουκρανίας, άρχισαν να κάνουν…”μπαλάκι” τις ευθύνες, δείχνοντας πως οι αρχές των ευρωπαϊκών κρατών ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να ευδοκιμούν τέτοια κυκλώματα!

Η αγανακτισμένη Ουκρανή απευθύνει κάλεσμα στην κάμερα αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για συχνό φαινόμενο, με πολλούς γονείς (κυρίως γυναίκες) να έχουν χάσει τα παιδιά τους κατά την παραμονή τους στην Πολωνία.

«Η ουκρανική πρεσβεία επίσης τα θαλάσσωσε! Δεν θέλουν να κάνουν τίποτα! Δεν ζήτησαν καν τα χαρτιά της ή το επίθετό της. Κανείς δεν έχει δει τα χαρτιά της. Πρόκειται να αλλάξουν το επίθετο για να γίνει πιο βολικό να χαθούν αυτά τα παιδιά; Aυτό είναι τρελό!

Κι εσείς απλώς κάθεστε εκεί λέγοντας ότι λαμβάνετε βοήθεια, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορούν να απαγάγουν το παιδί σας και η αστυνομία και οι πρεσβείες των κρατών θα σας λένε απλώς να πάτε εσείς οι ίδιοι.

Αυτό είναι το τρελό! Γι αυτό πολεμάτε! Όχι για να εμποδίσετε τις απαγωγές αλλά για να καθιστάτε αυτές τις απαγωγές εφικτές. Επειδή τα έχουν απαγάγει ήδη και δεν κάνουν τίποτα για αυτό».

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί