Έστειλαν αιφνιδιαστικά τον Μπάιντεν στο Κίεβο: «Όσο χρειαστεί στο πλευρό της Ουκρανίας» – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μαζί με Ζελένσκι...

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν φέρεται βρίσκεται αιφνιδιαστικά στο Κίεβο σε μια επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα.

Ηχούν σειρήνες στο Κίεβο για να δώσουν δραματικό τόνο στην επίσκεψη!!!

«Η επίσκεψή σας είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό σημάδι υποστήριξης για όλους τους Ουκρανούς», έγραψε ο Ζελένσκι στο επίσημο κανάλι του στο Telegram.

Το δημόσιο δρομολόγιο του Αμερικανού προέδρου έδειχνε ότι θα επισκεπτόταν την Πολωνία, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος μόλις έφτασε στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Μετά την άφιξή του στο Κίεβο, ο Αμερικανός πρόεδρος κατευθύνθηκε  στο προεδρικό μέγαρο της Ουκρανίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Ζελένσκι.

Σύμφωνα με το Sky News, οι πρόεδροι ΗΠΑ και Ουκρανίας συζητούν για την προμήθεια όπλων μεγάλου βεληνεκούς και για ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας.

«Όσο χρειαστεί θα είμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας», είπε ο Μπάιντεν.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υποσχέθηκε νέα στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψής του στο Κίεβο και έδωσε στην Ουκρανία την διαβεβαίωση ότι θα έχει την ακλόνητη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στην ρωσική εισβολή.

«Θα ανακοινώσω την αποστολή επιπλέον σημαντικών όπλων, κυρίως πυρομαχικών για τα συστήματα πυροβολικού, αντιαρματικών συστημάτων και ραντάρ αεροπορικής παρακολούθησης», δήλωσε στο Κίεβο ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Το νέο πακέτο αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο, ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων, θα ανακοινωθεί αύριο.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί