Μετά το Καπιτώλιο «μαγειρεύεται» ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ!!! Σε αναβρασμό ο πλανήτης, vid

Τι συνέβη στον Νετανιάχου, δείτε ΒΙΝΤΕΟ!!!

«Μυρίζει» έντονα νέα πολιτική κρίση, μετά τα γεγονότα στις ΗΠΑ, όπου οι διεθνιστές «άρπαξαν» την εξουσία, σύμφωνα με καταγγελίες μέσω νοθείας, οδηγώντας στα δραματικά επεισόδια του Καπιτωλίου με τους 5 νεκρούς!!!

Αυτή την φορά στο Ισραήλ, το περασμένο Σάββατο, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου και η οικογένειά του μεταφέρθηκαν σε ένα ασφαλές δωμάτιο (safe room), καθώς διαδηλωτές που επιθυμούν πολιτική αλλαγή προς τα αριστερά και στο εβραϊκό Κράτος, φέρονται να ξεπέρασαν ένα από τα εμπόδια που είχαν στηθεί για να προστατευτεί η κατοικία του πρωθυπουργού, όπως διαβάζουμε στην Jerusalem Post.

Το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο κρίθηκε ως ψευδές από τις διαμαρτυρόμενες οργανώσεις που διαδηλώνουν, μπροστά από την πρωθυπουργική κατοικία, κατά του Νετανιάχου, κυκλοφόρησε λίγο μετά τα γεγονότα στην Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια των οποίων οι διαδηλωτές εισέβαλαν στο Καπιτώλιο και κατάφεραν να εισέλθουν στην Γερουσία των ΗΠΑ.

«Μας αιφνιδίασε η απόφαση να μετακινήσουμε τον πρωθυπουργό σε ασφαλή τοποθεσία», δήλωσε αστυνομικός στον σταθμό Ν12, ο οποίος επιβεβαιώνει την μεταφορά του Νετανιάχου σε «safe room» αλλά όχι την προέλαση των διαδηλωτών. «Δεν υπήρχε προφανής δικαιολογία για να γίνει αυτό, καθώς η κατοικία των αξιωματούχων του πρωθυπουργού δεν αντιμετώπιζε κίνδυνο παραβίασης σε κανένα σημείο. Οι διαδηλωτές δεν διέσχισαν κανένα εμπόδιο. Απλώς δεν άκουσαν τις οδηγίες των αστυνομικών να εγκαταλείψουν την περιοχή», ισχυρίστηκε.

Ωστόσο βίντεο που κυκλοφορούν δείχνουν διαδηλωτές να φωνάζουν πως «έχουμε πάρει την εξουσία», ενώ ορμούν προς άγνωστες για εμάς κατευθύνσεις.

Μετά τις ΗΠΑ ετοιμάζεται «αρπαγή» της εξουσίας και στο Ισραήλ, προκειμένου να ανέβει στην εξουσία ένα πιο διεθνιστής ηγέτης από τον πιο –πάντα σε σύγκριση με τους υπολοίπους- «σκληροπυρηνικό» Νετανιάχου και με το βλέμμα στην άμεση «λύση» του Παλαιστινιακού;;; Ή μήπως η πλευρά του Νετανιάχου, με αφορμή τους διαδηλωτές, θέλει να επιβάλλει μέτρα που θα τον κρατήσουν στην εξουσία, άπαξ και φανεί πως θα χάσει στις επικείμενες εκλογές;;;

Σημειώνεται πως μετά την κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού, το Ισραήλ βαίνει ξανά προς εκλογές τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ παράλληλα «τρέχει» δίκη εις βάρος του Νετανιάχου για υποτιθέμενη διαφθορά. Για τέταρτη φορά μέσα σε δύο χρόνια οι Ισραηλινοί θα προσέλθουν στις κάλπες στις 23 Μαρτίου για να εκλέξουν, εν μέσω κορωνοϊού, νέο κοινοβούλιο. Μία διαδικασία , πού, κατά τα φαινόμενα, θα είναι «καυτή».

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί