«Μετά την Γιουγκοσλαβία, η Ρωσία»! Κορυφώνεται το διεθνιστικό σχέδιο το 2024, η αντίδραση του Ε. Μασκ

Έτοιμος ο Πούτιν

Ο Ντάρκο Μλάντιτς, ο γιος και βοηθός του διάσημου Σέρβου στρατηγού και βετεράνου των Βαλκανικών πολέμων Ράτκο Μλάντιτς, μίλησε στο Sputnik, προτρέποντας την Ρωσία να αντλήσει μαθήματα από την γιουγκοσλαβική κρίση, καθώς πιστεύει ότι η Δύση είναι έτοιμη να επαναλάβει την ιστορία.

Ο πραγματικός σκοπός της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στον εσωτερικό πολιτικό αγώνα της Γιουγκοσλαβίας ήταν η επέκταση προς τα ανατολικά, προς τα ρωσικά σύνορα, είπε στο Sputnik!

«Ο πατέρας μου ήξερε πολύ καλά τι ήθελε το ΝΑΤΟ, γιατί πήγαινε σε πόλεμο στα Βαλκάνια και γιατί διχάστηκε η Γιουγκοσλαβία», τόνισε.

Ο Ντάρκο Μλάντιτς θυμήθηκε ότι ο πατέρας του υπηρετούσε σε επίλεκτες μονάδες του Γιουγκοσλαβικού Λαϊκού Στρατού και γνώριζε καλά τα σχέδια του ΝΑΤΟ.

«Από αυτά [τα σχέδια] ήταν σαφές ότι η Γιουγκοσλαβία και τα Βαλκάνια δεν ήταν ο [πραγματικός] στόχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ ήθελε να συνδέσει την βόρεια και την νότια πτέρυγα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας», τόνισε ο γεν. Ο γιος του Μλάντιτς.

Ο Ντάρκο Μλάντιτς πρόσθεσε ότι η Δύση έχει τα ίδια σχέδια για την Ρωσία και ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με την ίδια την Ουκρανία, αλλά αποσκοπεί στην «αποσταθεροποίηση της Ρωσίας».

«Μου φαίνεται ότι η [διαδικασία] που ξεκίνησε στην Γιουγκοσλαβία το 1991 φτάνει στο τέλος της στην Ουκρανία», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο Μλάντιτς-τζούνιορ πιστεύει ότι η Ρωσία θα αποφύγει την μοίρα της Γιουγκοσλαβίας – όχι μόνο λόγω των τεράστιων πολιτικών και στρατιωτικών της πόρων, αλλά και λόγω της ενεργού εξωτερικής της πολιτικής.

«Νομίζω ότι ο αρχηγός σας έχει συνειδητοποιήσει [τα σχέδια της Δύσης] και τώρα λαμβάνει μέτρα για να τα αποτρέψει», κατέληξε.

Πάντως ο Έλον Μασκ με μία χαρακτηριστική φωτογραφία, όπου ένα χέρι είναι έτοιμο να ξεσηκώσει μία τίγρη, τα λέει όλα: «Το 2024 θα είναι μία καυτή χρονιά», είπε!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί