Η στήριξη της αμερικανικής κοινής γνώμης στον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας μειώνεται και οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι το Ισραήλ θα πρέπει να κηρύξει εκεχειρία!
Αυτό αναφέρει νέα δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos.
Μόλις το 32% των ερωτηθέντων στηΝ δημοσκόπηση απάντησε ότι «οι ΗΠΑ θα πρέπει να στηρίξουν το Ισραήλ», όταν ρωτήθηκαν αν η χώρα θα πρέπει να συμμετάσχει στην σύγκρουση. Σε δημοσκόπηση που είχε διεξαχθεί στις 12 και 13 Οκτωβρίου το 41% είχε δώσει την ίδια απάντηση.
Ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Steve Bannon μαζί με τον εναλλακτικό δημοσιογράφο, Alex Jones, προϊδέασαν για την συνέχεια, καθώς η κοινή γνώμη έχει αρχίσει και προβληματίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!
Όπως είπαν:
«Η Αμερική, οι πόλεις μας, η κουλτούρα μας και το νόμισμα μας, όλα αυτά επιδεινώνονται!
Βρισκόμαστε σε μια σοβαρή κρίση και έχουμε ένα πολύ διεφθαρμένο κατεστημένο!
Το Ισραήλ θα κερδίσει στην Γάζα, -στον φυσικό ενεργό πόλεμο, αλλά στον πόλεμο της πληροφορίας χάνει μαζί με τον Λευκό Οίκο!
Μολονότι τα εταιρικά μέσα ενεργούν επιφανειακά σαν να είναι υπέρ του Ισραήλ, όταν σκάβετε πιο βαθιά, όλες οι μεγάλες εταιρείες, το Χόλιγουντ, η αριστερά παρατάσσονται ενάντια στο Ισραήλ και εναντίον της Αμερικής. Υπάρχει ένας γιγάντιος διπλός σταυρός εδώ που ανατριχιάζει τη σπονδυλική μου στήλη. Είναι σαν τον Πελοπονησιακό πόλεμο. Από εδώ προήλθε ο όρος “πύρρειος νίκη”. Όπως στις Συρακούσες -το οποίο είναι το Βιετνάμ της εποχής του!
Καθώς νικούσαν είχαν τόσες πολλές απώλειες και, τόσους πολλούς αντιπερισπασμούς που έχασαν τον συνολικό πόλεμο (Έτσι θα γίνει και τώρα με ΗΠΑ και Ισραήλ)»!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ουκρανοί και «Συμμαχία των Προθύμων» θα συναντηθούν στις αρχές Ιανουαρίου
- Από 01/01 η υποβολή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων σύμφωνα με την ΑΑΔΕ
- Κρίσιμη απόφαση του ΣτΕ για την αύξηση των ασφαλίστρων στις συμβάσεις υγείας – Τι αναφέρει
- Έκτακτα μέτρα στην Αθήνα για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται τις επόμενες ώρες
- Αγρότες έριξαν σανό και κοπριά σε γραφεία βουλευτών, vid
- Τουρκία: 357 συλλήψεις σε μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους
- Αυτά που γίνονται στο ουκρανικό μέτωπο κάποτε τα βλέπαμε σε βιντεοπαιχνίδια, vid
- Ψηφιακές ταυτότητες-πορτοφόλια: Η προθεσμία πανευρωπαϊκού φακελώματος για το 2026
- Βρετανία: Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στη σήραγγα της Μάγχης μετά το χάος λόγω τεχνικών προβλημάτων
- Ρέθυμνο: Συνελήφθη 43χρονος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικη – Στο νοσοκομείο η κοπέλα









