Μεντβέντεφ: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει

Αυτά δήλωσε για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε πως η αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας του NATO στην Ουκρανία κάνει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει.

Αναφερόμενος στα τεκταινόμενα της πρώτης ημέρας της συνόδου του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού στο Βίλνιους, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, όπου κράτη μέλη υποσχέθηκαν στο Κίεβο περισσότερα όπλα και οικονομική βοήθεια, ο Ντ.Μεντβιέντεφ, έγραψε στο Telegram:

«Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Όπως ακριβώς περιμέναμε:

  1. Το σχέδιο δράσης για την ένταξη της Ουκρανίας στη Συμμαχία (PDCH) θα ακυρωθεί. Θέλουν να επισπεύσουν την διαδικασία αποδοχής.
  2. Θα καλέσουν την «Χώρα 404» στο ΝΑΤΟ. Αλλά είναι αβέβαιο πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα γίνουν αποδεκτοί.

Είναι πολύ πιθανό να μην συμβεί ποτέ. Αυτό φοβούνται να πουν ανοιχτά οι ρεαλιστές εντός της Συμμαχίας.

  1. Η στρατιωτική βοήθεια προς το καθεστώς του Κιέβου θα αυξηθεί, χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά μέσα: πυραύλους, πυρομαχικά διασποράς και αεροσκάφη. Η Δύση, που έχει χάσει τελείως τα λογικά της, δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο. Η προβλεψιμότητα είναι στο υψηλότερο επίπεδο βλακείας. Στην πραγματικότητα, είναι αδιέξοδο. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για εμάς; Είναι αρκετά προφανές. Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί με τους προηγούμενους στόχους της.

Ένα από αυτά είναι να εξαναγκάσει την ναζιστική ομάδα του Κιέβου να αποκηρύξει την ένταξη της στο ΝΑΤΟ.

Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να εκκαθαριστεί αυτή η ομάδα (πράγμα που είναι δυνατό και απαραίτητο).

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αναφέρθηκε ότι το Τοκμάκ βομβαρδίστηκε με πυρομαχικά διασποράς. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερώσουμε τα οπλοστάσια μας από αυτό το απάνθρωπο όπλο».

photo EPA-SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί