Μεντβέντεφ: «Η Γερμανία ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ρωσία»!

Ξεκάθαρα λόγια...

«Η Γερμανία ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ρωσία»!

Αυτό προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε ανάρτησή του στο Telegram.

Η δήλωση του Μεντβέντεφ έγινε μετά την δημοσιοποίηση ηχητικών αποσπασμάτων από μία συνάντηση Γερμανών υψηλόβαθμων στρατιωτικών, όπου αποκαλύφθηκαν πολεμικά σχέδια κατά της Κριμαίας.

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι τώρα θα αρχίσει το άσπρισμα της κυβερνώσας πολιτικής συμμαχίας στη Γερμανία για να αμβλύνει την αγανάκτηση του κοινού από την συζήτηση των αξιωματικών της Luftwaffe.

(…)

Κανείς δεν γνωρίζει εάν η πολιτική ηγεσία και προσωπικά ο Καγκελάριος γνωρίζουν. Αλλά ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν και δεν έχουν διατάξει κάτι τέτοιο, η ιστορία γνωρίζει πολλά παραδείγματα όταν ο στρατός είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις για πολιτικούς διοικητές σχετικά με την έναρξη των πολέμων ή να τους υποκινεί. Θα έρθουν στον Scholz και θα πουν: «Κύριε Καγκελάριε, ένας πύραυλος καταρρίφθηκε στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον τύπο και την τροχιά του, πετούσε προς στο Βερολίνο». Τι θα απαντήσει ο Scholz, ε;

Έτσι, οι προσπάθειες να παρουσιαστεί η συνομιλία των αξιωματικών της Bundeswehr ως παιχνίδι ρουκετών και τανκς είναι ένα κακόβουλο ψέμα.

Η Γερμανία ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ρωσία».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Sputnik pool

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί