Μεντβέντεφ: «Η δουλειά θα γίνει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ» – Τι αποκαλύπτουν ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – vid

Εξελίξεις σε γεωστρατηγικό επίπεδο...

Μυστικά Αμερικανικά έγγραφα, τα οποία επικαλούνται οι Ρώσοι φέρονται να αποκαλύπτουν πως οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ θέλουν να τραβήξουν τον πόλεμο μέχρι το 2025!!!

Η είδηση έρχεται μετά την σοκαριστική παραδοχή της Μέρκελ πως οι Συμφωνίες του Μινσκ έγιναν απλά για να κερδίσει χρόνο η Ουκρανία και να την ετοιμάσει το ΝΑΤΟ για πόλεμο και όχι για να τηρηθούν, γεγονός που προκάλεσε, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, οργισμένη απάντηση από την Μαρία Ζαχάροβα.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν δείχνει να μην πτοείται και προανήγγειλε συνέχις των επιθέσεων στις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας.

Ο «Τσάρος» παραδέχθηκε σήμερα ότι η Ρωσία στοχοποιεί ουκρανικές ενεργειακές υποδομές, κατηγορώντας ωστόσο το Κίεβο ότι ήταν εκείνο που ξεκίνησε τις επιθέσεις, αναφερόμενος στα ουκρανικά πλήγματα σε περιοχές με θύματα Ρώσους αμάχους.

«Υπάρχει μεγάλος θόρυβος για τις επιθέσεις μας στις ενεργειακές υποδομές μιας γειτονικής χώρες. Ναι, αυτό κάνουμε. Αλλά ποιος άρχισε;», δήλωσε ο Πούτιν, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα σε τελετή βράβευσης στο Κρεμλίνο.

Η Ρωσία είναι διατεθειμένη ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ να εκπληρώσει όλους τους στόχους της και όπως διαβεβαίωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ: «Η δουλεία θα γίνει όπως πρέπει».

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί