Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: «Ο Ουκρανός ΚΛΟΟΥΝ λέει τα ίδια με τον Χίτλερ»

Ο Μεντβέντεφ συνέκρινε τα λόγια του Ζελένσκι για τους Ρώσους με τις ιδέες του Χίτλερ.

Τα λόγια του Προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ότι ολόκληρος ο πληθυσμός της Ρωσίας πρέπει να λογοδοτήσει είναι παρόμοια με τις ιδέες του Αδόλφου Χίτλερ.

Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο προσωπικό του κανάλι στο Telegram.

Στις 8 Αυγούστου, ο Ζελένσκι, σε συνέντευξή του στην Washington Post, κάλεσε τις δυτικές χώρες να απαγορεύσουν την είσοδο σε όλους τους Ρώσους.

Χαρακτήρισε το κλείσιμο των συνόρων «μία από τις πιο σημαντικές κυρώσεις», τονίζοντας ότι αυτό το μέτρο θα πρέπει να ισχύει και για όσους Ρώσους εγκατέλειψαν τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Ο κύριος Ουκρανός κλόουν πρότεινε να «καλέσει ολόκληρο τον πληθυσμό της Ρωσίας να λογοδοτήσει. Την τελευταία φορά που ο Αδόλφος Χίτλερ προσπάθησε να εφαρμόσει τέτοιες ιδέες σε σχέση με ένα ολόκληρο έθνος. Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη φύση της ουκρανικής ισχύος;», είπε ο Ρώσος πολιτικός απαντώντας στη δήλωση του Ζελένσκι.

Νωρίτερα, ο Μεντβέντεφ, αξιολογώντας την πρόταση του Ζελένσκι για κατάσχεση της ρωσικής περιουσίας, υπενθύμισε στις ουκρανικές αρχές την εγκληματικά αποκτηθείσα περιουσία τους και τους κατοίκους του Ντονμπάς.

«Μας παίρνουν στα χαρτιά και εμείς στο έδαφος», είπε ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

(φωτο:pixabay)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί