Μεντβέντεφ για τα όπλα ΜΑΖΙΚΗΣ καταστροφής: “ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ”

«Η Ρωσία διαμορφώνει τη μελλοντική παγκόσμια τάξη πραγμάτων».

Με αφορμή τις εξελίξεις στη Χερσώνα και τις αντιδράσεις ακόμα και εντός Ρωσίας για τις τελευταίες τακτικές στο ουκρανικό μέτωπο, ο πρώην πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο Telegram ορισμένα συμπεράσματα.

Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Στη ρουτίνα της δύσκολης καθημερινότητας και υπό την επιρροή πολύ δύσκολων στρατιωτικών αποφάσεων, τα αποτελέσματα αυτής της χρονιάς, εξαιρετικά σημαντικά για τη χώρα μας και όλους εμάς, άρχισαν να διαγράφονται.
Θέλω να τους θυμίσω.

  1. Η Ρωσία είναι αυτή που προστατεύει τους πολίτες της. Και ότι ακριβώς επιστρέφει η χώρα μας και έχει ήδη επιστρέψει τα αρχικά ρωσικά εδάφη, και όχι το αντίστροφο. Και αυτή η επιστροφή θα συνεχιστεί.
  2. Θυμηθείτε ότι η Ρωσία σήμερα είναι αυτή που διαμορφώνει τη μελλοντική παγκόσμια τάξη πραγμάτων και όχι τα κράτη με τη Βρετανία ή το σκοτεινό Κίεβο. Και αυτή η νέα ισότιμη παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα οικοδομηθεί.
  3. Θυμηθείτε ότι η Ρωσία μόνη της πολεμά το ΝΑΤΟ και τον δυτικό κόσμο. Επομένως, τυχόν παραλληλισμοί με το παρελθόν είναι εσφαλμένοι ή υπό όρους. Εκτός από ένα πράγμα: μόνοι μας μπορούμε να καταστρέψουμε έναν ισχυρό εχθρό ή εχθρικές συμμαχίες.
  4. Θυμηθείτε ότι η Ρωσία διεξάγει μαχητικές εργασίες, προσπαθώντας να σώσει τις ζωές των στρατιωτών και των πολιτών μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι εχθροί μας δεν υπολογίζουν τις ζωές των στρατιωτών και των πολιτών τους. Και εκεί έγκειται η μεγάλη ηθική μας διαφορά μαζί τους.
  5. Θυμηθείτε ότι η Ρωσία, για προφανείς λόγους για όλους τους λογικούς ανθρώπους, δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη όλο το οπλοστάσιο πιθανών μέσων καταστροφής της. Και δεν χτύπησε καθόλου πιθανούς εχθρικούς στόχους που βρίσκονται σε οικισμούς. Και όχι μόνο από την εγγενή ανθρώπινη καλοσύνη μας. Ολα έχουν την ώρα τους.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό. Μόνο η πιο στενή ενότητα, η καθημερινή σκληρή δουλειά και το υψηλότερο ηθικό μπορούν να εξασφαλίσουν τη νίκη της χώρας».

(φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί