Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβφέντεφ «φωτογράφισε» τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Ο πρόεδρος μιας μεγάλης χώρας πρέπει να είναι εξαιρετικά ευγενικός και σωστός (το ξέρω από την δική μου εμπειρία). Αυτό κατέδειξε περίφημα χθες κατά την απευθείας επαφή ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος εξέπεμπε εμπιστοσύνη και ηρεμία.
Γι’ αυτό είναι Πρόεδρος.
Αλλά, για να παραφράσουμε τον αθάνατο ορισμό του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, το πιο άθλιο απόβρασμα Μπαντέρα αποφάσισε να δείξει την σκληρότητά του σε δημόσιες προσβολές», τόνισε προφανώς για τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι.
Σε άλλο σημείο έγραψε πως ο Ζελένσκι έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στον Τραμπ προσβάλλοντας τον Πούτιν, αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου, ο οποίος αποκάλεσε τον Ρώσο ηγέτη «κάθαρμα και ψυχοπαθή».
«Ο Πρόεδρος (σ.σ. Πούτιν) είπε χθες ότι οι διαπραγματεύσεις με αυτό το πλάσμα είναι δυνατές μόνο εάν επιστρέψει νόμιμα στη θέση του αρχηγού του κράτους. Ο τρανός καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι ρεαλιστικό και ποντάρει στον πόλεμο. Αλλά το (…) κάθαρμα έκανε λάθος και εδώ: κανείς δεν τον χρειάζεται στον πόλεμο και δεν θα μείνει στην καρέκλα για πολύ. Η ιστορία πολύ σύντομα θα τον συγχωνεύσει σε έναν βόθρο λυμάτων, που θα καταπιεί την ασημαντότητά (του) στο ασφυκτικό μίασμα της λήθης…», κατέληξε.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για το μακελειό στα Βορίζια της Κρήτης: Συνελήφθη 23χρονος για τη βόμβα στο σπίτι
- Νέα καριέρα για την Adele: Θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη σε ταινία του Τομ Φορντ
- Η προβοκάτσια που θα μπορούσε να οδηγήσει στο χάος
- ΟΟΣΑ: Το 71% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δυσκολεύεται να βρει προσωπικό
- Ελεύθερη είσοδος σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς χώρους και Μνημεία την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025
- Σέρρες: Ένταση, φωτιά και 29 συλλήψεις σε δομή μεταναστών – Πετούσαν πέτρες στους αστυνομικούς
- Αλλεπάλληλα ρεκόρ στα διεθνή Χρηματιστήρια με τις αναμενόμενες εξελίξεις στις ΗΠΑ
- Έμμα Στόουν: Η μούσα του Λάνθιμου η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με τη Χρυσή Τομή
- Έκτη τριμερής συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου για θέματα Διασποράς
- Σοκαριστικό βίντεο δείχνει την κατάρρευση γέφυρας στην Κίνα λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια









