Στα απομνημονεύματά της, «Melania», τα οποία δημοσιεύτηκαν στις 8 Οκτωβρίου, η πρώην πρώτη κυρία γράφει για τον γιο της πουέπεσε θύμα εκφοβισμού μετά από tweet της κωμικής Rosie O’Donnell ότι φαίνεται πως έχει αυτισμό.
Στο tweet, το οποίο αργότερα διαγράφηκε, η O’Donnell έγραψε: “Ο Μπάρον Τραμπ είναι αυτιστικός; Αν ναι, τι καταπληκτική ευκαιρία να επιστήσω την προσοχή στο φαινόμενο του ΑΥΤΙΣΜΟΥ”.
Η O’Donnell μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο του 2016 του Μπάρον Τραμπ στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.
Στο βίντεο, το οποίο επίσης έχει διαγραφεί από τότε, η κωμικός είχε προσθέσει λεζάντες υπονοώντας ότι το αγόρι, το οποίο ήταν 10 ετών τότε, είχε διαταραχή του φάσματος του αυτισμού (ASD).
«Ήμουν τρομοκρατημένη από τέτοια σκληρότητα», γράφει η Μελάνια Τραμπ στο βιβλίο. “Ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι δεν την ενδιέφερε να ευαισθητοποιήσει το θέμα σχετικά με τον αυτισμό. Ένιωθα ότι επιτέθηκε στον γιο μου επειδή δεν συμπαθούσε τον άντρα μου”.
«Δεν υπάρχει τίποτα επαίσχυντο στον αυτισμό (αν και το tweet της O’Donnell υπονοούσε ότι υπήρχε), αλλά ο Μπάρον δεν είναι αυτιστικός», πρόσθεσε.
«Η εμπειρία του Μπάρον να δεχτεί εκφοβισμό τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην πραγματική ζωή μετά το περιστατικό είναι μια σαφής ένδειξη της ανεπανόρθωτης ζημιάς που προκλήθηκε».
Η πρώην πρώτη κυρία περιέγραψε επίσης την εμπειρία ως «καταστροφική».
«Ένιωσα σαν να σπάει η καρδιά μου σε κομμάτια».
photo: EPA-AP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όπερα του Μπουσάν στη Νότια Κορέα: Έως το τέλος του 2026 θα ολοκληρωθεί το έργο των 48.000 τ.μ. – ΦΩΤΟ
- Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Οι εντυπωσιακές εικόνες από το «Φεγγάρι του Χιονιού»
- K. Κυρανάκης: Μετά από δεκαετίες η Ελλάδα εισέρχεται στη βιομηχανία επισκευής και παραγωγής τρένων
- Η Ρωσία δεν πρόκειται να «στριμωχτεί» – Παρέμβαση που ξεκαθαρίζει τα πράγματα
- Οι πληρωμές Ιανουαρίου της ΔΥΠΑ – Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
- Νέες κατηγορίες για τον γιο της πριγκίπισσας διαδόχου της Νορβηγίας – Ξανά υπό κράτηση
- Συνάντηση Τσιάρα με εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων της Καρδίτσας
- Βατικανό: Η «Δευτέρα Παρουσία» του Μιχαήλ Άγγελου αποκαθίσταται στην Καπέλα Σιξτίνα
- Ο Μπράιαν Μέι λέει ότι «η Αμερική είναι επικίνδυνο μέρος για περιοδεία των Queen»
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η Ελλάδα χρειάζεται Σύνταγμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής









