Όπως δήλωσε ο Ρώσος μόνιμος αντιπρόσωπος στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια, η Ευρώπη είναι έτοιμη να παράσχει στην Ουκρανία εγγυήσεις ασφαλείας, αλλά μόνο εφόσον το Κίεβο παραμένει εχθρός της Ρωσίας.
«Η Ευρώπη είναι σαφώς πρόθυμη να παράσχει εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία μόνο εφόσον το καθεστώς του Κιέβου παραμένει εχθρός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνεχίζει να διεξάγει τον πόλεμο», δήλωσε ο Νεμπένζια στηn συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, σύμφωνα με το Sputnik.
Επεσήμανε ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν χρειάζεται ειρήνη και το δήλωσε ευθέως κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Διάσκεψης για την Ασφάλεια στο Μόναχο.
«Για αυτόν, ο πόλεμος είναι ζήτημα πολιτικής και απλώς ζήτημα καθαρής φυσικής επιβίωσης», πρόσθεσε ο Νεμπένζια.
Επομένως, οι Ευρωπαίοι στηρίζουν το Κίεβο, όσο εκείνο συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Ρώσου απεσταλμένου στον ΟΗΕ.
Δεν το κάνουν επειδή ευαισθητοποιούνται…
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βουλή: Τροπολογία για την προσωρινή αναστολή κτηματολογικών αγωγών με ενάγον το Ελληνικό Δημόσιο
- «Ράπισμα» των ΗΠΑ σε Ζελένσκι: «Μην χτυπάτε αμερικανικά συμφέροντα στη Ρωσία»
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις αμερικανικές κατηγορίες για το πυραυλικό της πρόγραμμα
- Viral έγινε μεσίτης: Δείτε τι πρόσθεσε καταλάθος σε…αγγελία ακινήτου!
- Επιχειρήσεις: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι μόνο ψηφιοποίηση – Αφορά στρατηγική, κουλτούρα και επιβίωση
- Νέα δράση για την υποστήριξη της ένταξης φοιτητριών και φοιτητών στην αγορά εργασίας, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
- “Καταρράκτης πυρκαγιάς”: Εκατοντάδες μαζεύτηκαν στις ΗΠΑ να δουν το φαινόμενο! vid
- Το Ιράν δηλώνει ότι μια συμφωνία με τις ΗΠΑ είναι εφικτή
- Ταξιδάκι στο… Κίεβο για τον Μπόρις Τζόνσον, vid
- Το Μεξικό στέλνει περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα









