«Μέχρι τον τελευταίο Φινλανδό»! Τρομακτικές εξελίξεις στην Ευρώπη! Την οδηγούν σε πολεμικό αφανισμό

Τι μεταδίδεται...

Μπορεί οι διεθνιστές να μιλούν για ειρήνη, αλλά στην πραγματικότητα ετοιμάζονται και για πόλεμο και αναλόγως τις εξελίξεις, θα παρθεί η απόφαση, με πολλά σενάρια να τρέχουν ταυτόχρονα!

Όπως γράφει το Ria Novosti:

  • Τα ευρωπαϊκά στρατιωτικά εργοστάσια είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία. Οι μετοχές της Rheinmetall αυξήθηκαν τον περασμένο χρόνο. Η διάσημη εταιρεία, η οποία προμήθευε τακτικά τους στρατούς του Κάιζερ Βίλχελμ και του Καγκελαρίου του Ράιχ Χίτλερ, κατακλύζεται από παραγγελίες!
  • Σοβαρές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την στρατιωτική επιμελητεία. Οι ευρωπαϊκές χώρες συμφωνούν να επιτρέψουν η μία στα στρατεύματα και τον εξοπλισμό της άλλης να διέρχονται χωρίς εμπόδια – αυτό ονομάζεται «στρατιωτικό Σένγκεν». 
  • Ασκήσεις μεγάλης κλίμακας, νέα στρατεύματα που αναπτύσσονται πιο κοντά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας!
  • Οι Ευρωπαίοι στέλνουν τους στρατιώτες τους στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την Ρωσία. Υπάρχουν χιλιάδες μισθοφόροι στο ουκρανικό μέτωπο από όλες σχεδόν τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ. Πριν από ογδόντα χρόνια, μια ευρωπαϊκή αγέλη υπό τη γερμανική ηγεσία σκότωσε ό,τι κινούνταν στις ρωσικές εκτάσεις. Έχουν γνώση οι φύλακες!

Εν τω μεταξύ μισθοφόρος από την Φινλανδία, έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Euronews, με τίτλο: «Αν πεθάνω είναι επιλογή μου»: εθελοντές στρατιώτες της Φινλανδίας στην πρώτη γραμμή της Ουκρανίας»! Ήταν τυχερός, συνεχίζει το Ria Novosti, και προσθέτει:

«Ένας Ρώσος ελεύθερος σκοπευτής τον πυροβόλησε στο πόδι και επέστρεψε στο σπίτι. Αλλά η τάση είναι προφανής: οι ειρηνιστές βίγκαν με ασαφή προσανατολισμό, όπως έχουμε συνηθίσει να φανταζόμαστε τους Ευρωπαίους, αλλάζουν μπροστά στα μάτια μας. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν η μηχανή προπαγάνδας των δυτικών ΜΜΕ, την οποία μπορεί να την ζηλέψει και ο ίδιος ο Γκέμπελς, οδήγησε με επιτυχία τους Ευρωπαίους σε μαζικές αυτοκτονίες (Μέτρα COVID)

Ο Φινλανδός στρατηγός, πανηγυρίζοντας την αίτηση της χώρας του στο ΝΑΤΟ, είχε υποσχέθεί (σ.σ. το 2022) να αντισταθεί στην Ρωσία «μέχρι τον τελευταίο Φινλανδό». Και αυτή είναι μια χώρα της οποίας όλη η ευημερία για δεκαετίες χτίστηκε υπό αιγίδα της Μόσχας.

(…)

Για πολύ καιρό, μας φαινόταν στην Ρωσία ότι οι Ευρωπαίοι γενικά ήταν καλύτερα μορφωμένοι και πιο αυτάρκεις από τους κατοίκους της πρώην Ουκρανικής ΣΣΔ. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι Αμερικανοί τους ωθούν σε πόλεμο – τους απλούς Φινλανδούς, Γάλλους, Γερμανούς, Πολωνούς, Τσέχους. Αλλάξτε την ηγεσία σας, επιτύχετε μια αλλαγή στην πορεία της ΕΕ . Αλλά μέχρι στιγμής η διαδικασία μετατροπής των Ευρωπαίων σε νέους Ουκρανούς προχωρά με ανησυχητικό ρυθμό. Σύμφωνα με την αρχή «Αν πεθάνω, είναι επιλογή μου».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί