ΜΑΖΙ ME ΠΟΥΤΙΝ και ΟΗΕ! Η Τουρκία θα συντονίζει από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ τον παγκόσμιο ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, vid

Η Ελλάδα;;; Θα ξαναδεί την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο

Ενώ η Ελλάδα νιώθει ΒΕΒΑΙΗ πως οι δυτικοί σύμμαχοι θα εμποδίσουν την Τουρκία από το να επιτεθεί στην χώρα μας, αν τελικά αυτό αποφασίσει ο Ερντογάν, η γείτονα μαζί με την Ρωσία, την Ουκρανία και τον ΟΗΕ συντονίζονται για να ανοίξει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΣΙΤΗΡΩΝ και να φτάσουν στην αγορά του πλανήτη. Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

Ανώτερος αξιωματούχος του ΟΗΕ είχε «εποικοδομητικές συζητήσεις» στην Μόσχα με τον Ρώσο Πρώτο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Αντρέι Μπελούσοφ για τη διευκόλυνση των ρωσικών εξαγωγών σιτηρών και λιπασμάτων στις παγκόσμιες αγορές.

Αυτό που θα γίνει είναι να ανοίξουν ασφαλείς διάδρομοι μεταφοράς των ουκρανικών σιτηρών από τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας, έτσι ώστε να διοχετευτούν 20 εκατομμύρια τόνοι σιταριού στις πεινασμένες διεθνείς αγορές.

Οι σχετικές συνεννοήσεις θα γίνονται από ειδικό συντονιστικό γραφείο στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ μαζί με την Ρωσία και τον ΟΗΕ, στον οποίο έχουν καταφύγει Αθήνα και Άγκυρα για το διεθνές δίκαιο στο Αιγαίο!!! Η Ελλάδα έμεινε με την ομιλία του Μητσοτάκη στο Κογκρέσο! Με τις υγείες μας!

photo kremlin. ru

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί