δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μετά την τριμερή συνάντηση που συγκάλεσε στο Ελιζέ στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Ουκρανός ομόλογός του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο εκλεγμένος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.
“Ηνωμένες Πολιτείες, Ουκρανία και Γαλλία. Μαζί αυτή την ιστορική ημέρα. Συναντήθηκαν για την Παναγία των Παρισίων”, έγραψε στην πλατφόρμα Χ.
“Έχουμε τόσες πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε μαζί”, δήλωσε επίσης ο Μακρόν σε ανάρτησή του στο Χ απευθυνόμενος στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Πολέμου ΗΠΑ: «Δεν μας ανησυχεί ότι η Ρωσία ενημερώνει το Ιράν για πιθανούς αμερικανικούς στόχους»
- Τρία σκάφη κάηκαν στον λιμένα Σύρου – ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν στον ΟΗΕ: «ΗΠΑ και ισραηλινό καθεστώς χτυπούν αμάχους με θύματα γυναίκες και παιδιά»
- Αυτό συμβαίνει στην Κρήτη, ενώ όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον πόλεμο
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Στα 10 δις το κόστος του πολέμου σε μία εβδομάδα πολέμου!
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Μαρτίου
- Η Φρεγάτα “Κίμων” στην Κύπρο: Το εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από την Μεγαλόνησο
- Σαν σήμερα 7 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Πότε θα… ανακοινώσει το κόμμα του ο Α. Τσίπρας; Τι είπε από Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα – Αναλυτικά η πρόγνωση









