προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια, καθώς έγινε σε μια περίοδο που η λειτουργία των εσωτερικών χώρων των επιχειρήσεων αυτών στη συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρεπόταν.
Την είδηση γνωστοποίησε στο Fox η ιδιοκτήτρια της επιχείρσης, Έρικα Κιούς. «Έχω τελειώσει με το Σαν Φρανσίσκο και, δυστυχώς, κλείνω τις πόρτες του κομμωτηρίου», είπε η Κιύς αρχικά και συνέχισε: «Άρχισα να λαμβάνω… άπειρα τηλεφωνήματα, μηνύματα και mail, που έβγαζαν πολλή αρνητικότητα απέναντι στην επιχείρησή μου».
Η Κιούς αρνήθηκε τις κατηγορίες που εξέφρασε σε βάρος της η Πελόζι, σχετικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε και την έδειχνε να περιφέρεται στο κομμωτήριο χωρίς μάσκα.
Τα σχόλια που ακολούθησαν την προβολή του βίντεο, χαρακτήριζαν «υποκριτική» τη συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία δεν φρόντιζε για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.
«Δεν ήταν οργανωμένο αυτό που έγινε με το βίντεο, δεν το έκανα για πολιτικούς λόγους» σχολίασε η Κιούς.
(Protothema – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιαπωνία-επιθέσεις από αρκούδες: Δόθηκε άδεια στους αστυνομικούς να πυροβολούν
- Παπασταύρου για υδρογονάνθρακες: Οι δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρίες του κόσμου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον
- Κίνα-Τζιλίν: Καλλιεργούνται νέες ποικιλίες καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
- Ρωσία: Θραύσματα ουκρανικών drones έπληξαν πυρηνικό σταθμό, vid
- Η μεγάλη απόδραση: Απίστευτη φώκια γλίτωσε από φάλαινες – δολοφόνους πηδώντας σε βάρκα, vid
- Η Ρωσία δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνάντησης κορυφής με τις ΗΠΑ στη Βουδαπέστη
- Β. Κορκίδης: Η «Black Friday» της ελληνικής αγοράς απειλείται από τα κινεζικά e-shops
- Δένδιας: Οι ελληνικές Ε.Δ. απέκτησαν τη δυνατότητα να παράγουν οι ίδιες drones
- «Προσδεθείτε»: Η Γκίλφοϊλ προαναγγέλλει την επίσκεψη Ρούμπιο στην Ελλάδα
- Καθαρή δυστοπία από την Ανατολή: Η πρώτη μαζική παράδοση ανθρωποειδών ρομπότ είναι γεγονός – Video









