Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Σαν Φρανσίσκο, ο αμερικανός πρόεδρος κατέταξε τον ρώσο ομόλογό του μεταξύ των «υπαρξιακών απειλών» για την ανθρωπότητα. «Η υπαρξιακή απειλή είναι η κλιματική αλλαγή. Υπάρχουν επίσης αυτός ο παλαβός π…. γιος (σ.σ. ‘crazy SOB’), ο Πούτιν και άλλες, ενώ οφείλουμε πάντα να ανησυχούμε για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου. Όμως, η υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα είναι η κλιματική αλλαγή», ανέφερε ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ.
Κληθείς από δημοσιογράφο να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για εκείνον, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε λακωνικά πως ήταν «αγενής» η συμπεριφορά του.
Επανέλαβε πάντως ότι προτιμά τον Τζο Μπάιντεν αντί του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, επειδή ο Δημοκρατικός νυν πρόεδρος των ΗΠΑ είναι «πιο προβλέψιμος» σε σύγκριση με τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με οποιονδήποτε εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ έκανε λόγο νωρίτερα για αποτυχημένη απόπειρα να εμφανιστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ ως «καουμπόι του Χόλιγουντ»..
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
- Περού: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα δελφινιού ηλικίας 12 εκατομμυρίων ετών
- Μητσοτάκης από Λήμνο για ΦΠΑ σε νησιά κάτω το 20.000 κατοίκων: «Νομίζω ότι διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
