Η Ουκρανία έπληξε την περιοχή της Μόσχας σήμερα με τη μεγαλύτερή της έως τώρα επίθεση με drone στη ρωσική πρωτεύουσα, σκοτώνοντας τουλάχιστον μία γυναίκα, καταστρέφοντας δεκάδες σπίτια και αναγκάζοντας περίπου 50 αεροπλάνα να εκτραπούν της πορείας τους για να αποφύγουν αεροδρόμια γύρω από τη Μόσχα.
Η ίδια η Ρωσία έχει εξαπολύσει κατά της Ουκρανίας αυτό τον μήνα κάποιες από τις σφοδρότερες και πλέον φονικές επιθέσεις της από την έναρξη του πολέμου.
Ο Πεσκόφ δήλωσε επίσης ότι ενόσω τα ουκρανικά στρατεύματα παραμένουν στη ρωσική περιοχή Κουρσκ, η Μόσχα δεν μπορεί να φανταστεί τη διενέργεια διαπραγματεύσεων με το Κίεβο και θα συνεχίζει αυτό που χαρακτηρίζει ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Γιώργος Νταλάρας τιμήθηκε στην Αργεντινή και έλαβε τη φανέλα με το νούμερο 10 – Συγκινητικά βίντεο
- Πλημμύρες στη Λέσβο: Έκλεισαν σχολεία – Πλημμύρισαν σπίτια
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 Νοεμβρίου
- Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοιχτά των Αντικυθήρων
- Η Συρία ξανανοίγει πρεσβεία στην Ουάσιγκτον
- Προβοκάτσια Γ’Π.Π. από Βρετανούς: Θα χτυπούσαν με Kinzhal τη μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια!
- Σαν σήμερα 11 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Δείτε σε ποιές περιοχές
- Συρία: Ο Άχμεντ αλ Σάρα από τζιχαντιστής εντάσσεται στον διεθνή αντιτζιχαντιστικό συνασπισμό
- Μητσοτάκης: Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή που έπληξε τη χώρα μας









