Η Ρωσία έχει πληροφορίες ότι ο Αλεξέι Ναβάλνι συνεργάζεται με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) και λαμβάνει τακτικά οδηγίες, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της Δούμας, Βιατσεσλάβ Βολοντίν ισχυρίστηκε πως ο Αλεξέι Ναβάλνι «προφανώς» συνεργάζεται με τις δυτικές αρχές και τις ειδικές υπηρεσίες.
Παράλληλα, ο Βολοντίν πρόσθεσε πως ο ισχυρισμός του Ναβάλνι στο Der Spiegel ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται πίσω από την υποτιθέμενη δηλητηρίασή του, αποτελεί μια δήλωση ενός «ανέντιμου ατόμου».
«Δεν είναι ο ασθενής που συνεργάζεται με τις ειδικές υπηρεσίες της Δύσης. Είναι οι υπηρεσίες της Δύσης που συνεργάζονται μαζί του, αυτή είναι μια πιο ακριβής διατύπωση. Ναι, έχουμε τέτοιες πληροφορίες, μπορώ ακόμη και να είμαι πιο συγκεκριμένος: οι υπάλληλοι της CIA συνεργάζονται μαζί του σήμερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει οδηγίες» δήλωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Βολοντίν.
Όσον αφορά την κατηγορία του Ναβάλνι ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται πίσω από την φερόμενη δηλητηρίασή του, ο Πεσκόφ τόνισε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αβάσιμοι, προσβλητικοί και μη ανεκτοί.
(sputniknews – φωτο:unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Αμπού Ντάμπι κλείνει εγκατάσταση αερίου μετά την πτώση συντριμμιών πυραύλων που αναχαιτίστηκαν
- Προσφορές και… κουπόνια αναζητούν οι Έλληνες, που περιορίζουν κι άλλο τις αγορές τους
- Η σπάνια πάθηση που αντιμετωπίζει αδέσποτο γατάκι – Το κάνει να μοιάζει με φουσκωμένο μπαλόνι (BINTEO)
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Μασκοφόρος άντρας μαχαίρωσε τυχαία μια μητέρα στο δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ
- Έγινε ρουτίνα και ο πόλεμος στις μέρες μας, vid
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Να ανακληθεί η απόφαση της Deutsche Welle σχετικά με την κατάργηση του ελληνικού προγράμματος»
- Αγορά ακινήτων: Το 25% έως 35% των συναλλαγών σε ακίνητα υπερπολυτελείας δεν γίνεται μέσω αγγελιών
- Θα “αναστήσουν” τον Βαλ Κίλμερ για να παίξει σε νέα ταινία!
- Ο Τραμπ απειλεί να «ανατινάξει» το μεγαλύτερο κοίτασμα αερίου του Ιράν μετά τις επιθέσεις στο Κατάρ
- Το υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ ζητεί να εγκριθεί κονδύλι 200 δις για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος στο Ιράν









