Κραυγές από Βουλγαρία! Χαμός μέσα στην Βουλή για την Ρωσία – Πιάστηκαν στα χέρια, vid

Υπάρχουν βουλευτές που βλέπουν τι έρχεται στην χώρα τους μέσω του ΝΑΤΟ...

Μέσα σε εντάσεις, η βουλγαρική Βουλή αποφάσισε να κόψει τις εισαγωγές πετρελαίου από την Ρωσία

Διαφώνησαν οι ορθόδοξοι σοσιαλιστές και οι δεξιοί που είναι υπέρ των καλών σχέσεων με την Μόσχα, γνωρίζοντας τις επικίνδυνες ατραπούς, στις οποίες οδηγείται η χώρα τους!

Την Δευτέρα, μέλη του βουλγαρικού κοινοβουλίου συγκρούστηκαν, διότι μεγάλη μερίδα δεν θέλει κακές σχέσεις με την Ρωσία, που μέσω του ΝΑΤΟ μπορεί να καταλήξουν σε πόλεμο!

Μέλη των κομμάτων «Wasrashdane» (Αναγέννηση) και «Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες» (DPS) λέγεται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια. Ένας από τους βουλευτές του DPS λέγεται επίσης ότι απείλησε να σκοτώσει έναν συνάδελφό από το Vasrashdane.

Η σύγκρουση ξέσπασε όταν εκπρόσωποι του Wasrashdane απέκλεισαν την πρόσβαση στο βήμα της βουλγαρικής Βουλής σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οπότε οι ομιλίες πραγματοποιήθηκαν με μικρόφωνο ραδιοφώνου. Για να σταματήσει και αυτό, μέλη του κόμματος Wasrashdane λέγεται ότι άρχισαν να αποσυναρμολογούν το ηχοσύστημα. Οι βουλευτές του DPS φέρεται να τους απέτρεψαν να το κάνουν, πυροδοτώντας έτσι τις συμπλοκές.

Στη συνέχεια, το Κοινοβούλιο συνέχισε τις εργασίες του και ενέκρινε, χωρίς συζήτηση, την πρόωρη άρση της εξαίρεσης για την Lukoil. Αυτό σημαίνει ότι στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της νοτιοανατολικής Ευρώπης και στον μεγαλύτερο εργοδότη στη Βουλγαρία θα απαγορευτεί στο μέλλον η επεξεργασία ρωσικών ορυκτελαίων.

Στην ατζέντα ήταν επίσης η κατάργηση του τέλους διαμετακόμισης για το ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο βαρύνει την Ουγγαρία και τη Σερβία. Η κατάργηση του τέλους ήρθε αφού η Ουγγαρία έδωσε τελεσίγραφο στη Βουλγαρία, απειλώντας να ασκήσει βέτο στην είσοδο της χώρας στην ζώνη βίζας Σένγκεν. Αποφασίστηκε επίσης η αύξηση του κεφαλαίου για τον πυρηνικό σταθμό του Κοζλοντούι κατά περίπου 767 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό θα επιτρέψει την κατασκευή του έβδομου και του όγδοου οικοπέδου στην θέση νούμερο 2 χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AP1000 από την αμερικανική εταιρεία Westinghouse.

Δείτε απόσπασμα από τις συμπλοκές:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί