Το θέμα με τον ιδιότυπο πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και τις πέριξ επιπτώσεις του έχει αρχίσει και…κουράζει έντονα τους λαούς της Δύσης.
Και τη στιγμή που η Ρωσία διεξάγει πράγματι έναν αμυντικό και όχι επεκτατικό -όπως μας λένε τα ΜΜΕ του ψέματος- πόλεμο, ο πρώην πρόεδρός της, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είπε πως μπορεί να χρειαστούν μέχρι και δεκαετίες!!!
Οι….εικόνες με τις μπανάρες των Ουκρανών στον Δνείπερο ποταμό και τη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και το σχεδόν στάσιμο εδώ και πολλούς μήνες μέτωπο δείχνουν ακριβώς αυτό!
Η καθημερινή οικονομική και (κυρίως) πνευματική εξαθλίωση των Ευρωπαίων πολιτικών δείχνει ακριβώς αυτό!
Και τελικά, όντας κουρασμένοι, όλοι αναρωτιούνται: «Ως πότε θα τραβήξει αυτό;;».
Αναλυτικά το μήνυμα Μεντβέντεφ:
«Η ήττα της Δύσης στην Ουκρανία είναι αναπόφευκτη.
Και οι αρχηγοί τους, που έχουν ξεχάσει τους δικούς τους πολίτες, ας φωνάζουν μεταξύ τους ότι θα στηρίξουν τα στελέχη του Κιέβου με όπλα και χρήματα για όσο χρειαστεί. Θα εκπαιδεύσουν στρατιώτες για το εργοστάσιο συσκευασίας κρέατος στο Κίεβο και θα αποκαταστήσουν τα ερείπια της ετοιμοθάνατης οικονομίας του καθεστώτος του ναζιστή Μπαντέρα. Θα διατηρήσουν επίσης τις τρελές κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Αυτά δεν θα βοηθήσουν.
Για αυτούς, αυτός είναι ένας παράξενος πόλεμος στον οποίο πεθαίνουν άνθρωποι που τους είναι ξένοι.
Και για εμάς είναι μια τραγωδία που αφορά τους ανθρώπους μας. Αυτή είναι μια υπαρξιακή σύγκρουση. Είναι ένας πόλεμος για αυτοσυντήρηση. Είτε αυτοί είτε εμείς.
Θα περάσει λίγος καιρός. Οι δυτικές κυβερνήσεις θα αλλάξουν, οι ελίτ τους θα κουραστούν και θα εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις και πάγωμα της σύγκρουσης. Οποιαδήποτε αντεπίθεση θα εξαφανιστεί. Οι νεκροί θα θάβονται.
Αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε μέχρι να διαλυθεί πλήρως το σημερινό, εγγενώς τρομοκρατικό ουκρανικό κράτος. Να μην μείνουν ούτε οι στάχτες από αυτό. Ώστε αυτή η βδελυγμία να μην μπορεί ποτέ, σε καμία περίπτωση, να ξαναγεννηθεί.
Αν χρειαστούν χρόνια ή και δεκαετίες, τότε ας είναι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή: είτε θα καταστρέψουμε το εχθρικό τους πολιτικό καθεστώς, είτε η συλλογική Δύση θα κάνει τελικά κομμάτια τη Ρωσία. Και σε αυτή την περίπτωση θα χαθεί μαζί μας.
Κανείς δεν το χρειάζεται αυτό».
Freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ευχές με πολίτες και επαγγελματίες για καλή χρονιά αντάλλαξε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Nα αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν, στηριζόμενοι σε όσα μας ενώνουν
- Το εορταστικό μήνυμα του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους διεθνιστές
- Απολογισμός Τσιάρα για το 2025: Σήμερα κλείνει μια δύσκολη χρονιά, ο πρωτογενής τομέας δοκιμάστηκε έντονα
- Υπ. Ανάπτυξης: Παράταση ενός μήνα στις επιχειρήσεις για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων στο ΓΕΜΗ
- Στη Βαυαρία ντύνονται με μάσκες δαιμόνων και μαγισσών…για να διώξουν το κακό! vid
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αντίο 2025! Τη νέα χρονιά να φέρουμε Δικαιοσύνη, Αγάπη και Ειρήνη…
- Μπλακ άουτ στο Μπουένος Άιρες εν μέσω καύσωνα- Πολίτες χτυπούσαν κατσαρόλες για διαμαρτυρία, vid









