Ζελένσκι ακούει;;; Έτσι ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ κορυφαίο αντιρωσικό ΤΣΙΡΑΚΙ που δάγκωνε γραβάτες on camera, vid

Τον έβαλαν να κάνει πόλεμο κατά της Ρωσίας και τώρα είναι στα...αζήτητα!

Ο φυλακισμένος πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι, που βρίσκεται σε οικτρή κατάσταση τα τελευταία χρόνια, δεσμεύτηκε να κάνει ξανά απεργία πείνας μετά την αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας για τη φυλάκισή του.

Ο Σαακασβίλι, 54 ετών, βρίσκεται σε φυλακή της Γεωργίας για περισσότερο από ένα χρόνο, καταδικασμένος για κατάχρηση εξουσίας.

Δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τον Απρίλιο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί σημαντική απώλεια βάρους και δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς βοήθεια.

Η Empathy, μια οργάνωση που υποστηρίζει τα θύματα βασανιστηρίων στη Γεωργία, ισχυρίστηκε την 1η Δεκεμβρίου ότι είχε διαγνωστεί με ασθένειες “ασύμβατες με τη φυλάκιση” και ότι Γεωργιανοί και ξένοι ιατροί εμπειρογνώμονες είχαν βρει στοιχεία για δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα.

Μάλιστα ένα βίντεο που έχει γίνει ανάρπαστο στα social media έχει δει το φως της δημοσιότητας και έχει γίνει το απόλυτο viral.

Δείχνει το άλλοτε κορυφαίο αντιρωσικό τσιράκι (που όλως τυχαίως όπως ο Ζελένσκι κατέστρεψε τη χώρα του) σε αλλόφρονη κατάσταση να ωρύεται σε δωμάτιο νοσοκομείου.

Πετάει ό,τι βρει, πέφτει από το κρεβάτι, έχει κρίσεις πανικού και μοιάζει περισσότερο σα να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, παρά σε κανονικό νοσοκομείο.

https://twitter.com/i/status/1603134687186415617

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί