• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεμπρόστιασε τον Ερντογάν ο Μουχαρέμ Ιντζέ! «Σας κρύβει ότι μιλάει από auto cue!»

Ξεμπρόστιασε τον Ερντογάν ο Μουχαρέμ Ιντζέ! «Σας κρύβει ότι μιλάει από auto cue!»

Ο προεκλογικός πόλεμος ανάμεσα στον Ταγίπ Ερντογάν και τον Μουχαρέμ Ιντζέ μαίνεται και οι δυο αντίπαλοι έχουν βγάλει όλα τα όπλα από το θηκάρι τους. Το τελευταίο επεισόδιο είναι το «ξεμπρόστιασμα» του Ερντογάν από τον Ιντζέ αφού ο υποψήφιος των Κεμαλιστών τον «έδωσε» κανονικά αποκαλύπτοντας ότι οι ομιλίες του δεν είναι «από στήθους» αλλά έχει ένα αόρατο auto cue!

 

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ σε ομιλία του μάλιστα έπαιξε απόσπασμα από ομιλία του Ερντογάν που δείχνει ότι δεν μπορεί να μιλήσει χωρίς auto cue.

«Θα σας πω αυτά που έχω μέσα μου. Μιλάω από καρδιάς. Υπάρχουν δύο τρόποι να μιλήσεις. Ο πρώτος κρατώντας μικρές σημειώσεις. Ρίχνεις ματιές σε αυτές τις σημειώσεις συχνά πυκνά και μιλάς όπως βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Και υπάρχει και αυτός ο τρόπος. Υπάρχει ένα είδος οθόνης εδώ, άλλο μία εκεί… Εσείς το κοινό δεν μπορείτε να το δείτε. Υπάρχουν οι ομιλίες σε αυτή την οθόνη και ένας άνθρωπος που τις διαβάζει. Εσείς πιστεύετε ότι μιλάει από μόνος του. Μπορούμε να δούμε το βίντεο νούμερο 7;… Όσοι λένε αυτά που είναιγ ραμμένα στην οθόνη δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά μας. Εκείνοι που μιλούν από καρδιάς μπορούν να λύσουν τα προβλήματα», είπε ο Ιντζέ κάνοντας σόου στο συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο γιούχαρε τον Ερντογάν.