μετέδωσαν σήμερα τα ιδιωτικά πολωνικά μέσα ενημέρωσης RMF FM και Polsat News, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές.
Οι πολωνικές αρχές ανακοίνωσαν τον Απρίλιο πως ένα «στρατιωτικό αντικείμενο» βρέθηκε σε δάσος κοντά στο χωριό Ζάμος, πλησίον της βόρειας πόλης Μπίντγκοστς, χωρίς να προχωρήσουν σε λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευσή του.
Η περιοχή, στην οποία βρέθηκε το αντικείμενο, απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα της Πολωνίας με την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και το ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.
Ο ιδιωτικός ραδιοσταθμός RMF FM μετέδωσε σήμερα, χωρίς να κατονομάσει τις πηγές του, πως, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το αντικείμενο είναι ένας πύραυλος CH-55.
Δεν κατέστη δυνατή άμεσα η επικοινωνία με πολωνό κυβερνητικό εκπρόσωπο και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Πολεμικής Αεροπορίας για να σχολιάσουν.
(απεμπε – freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σαν σήμερα 16 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Πολυεθνική δύναμη στην Ουκρανία θέλουν να στείλουν οι διεθνιστές της Ε.Ε.
- Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου
- Ποσό-«μαμούθ» απαιτεί από το BBC ο Τραμπ
- Το ισχυρό ναρκωτικό που ο Τραμπ κατέταξε στα «όπλα μαζικής καταστροφής»
- Αστυνομικοί κυνηγούν…αγριογούρουνο στον Εύοσμο σε απίθανο βίντεο!
- Εντυπωσιάστηκαν όσοι είδαν τον “Πρόλογο” της Οδύσσειας – Ο Δούρειος Ίππος και η επική μάχη
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Δεκεμβρίου
- Με αυτές τις δικαιολογίες πολεμούν τους αγροτοκτηνοτρόφους! Τι έλεγαν για το κρέας – Video
- Νέα ρωσική απάντηση στην διεθνιστική Ευρώπη από την Ανατολή









