Βρετανία: Οι αρχές κυνηγούν γυναίκα που επιτέθηκε σεξουαλικά σε άνδρα σε δημόσιο χώρο

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση έγινε viral στη Βρετανία.

Η αστυνομία του Λονδίνου αναζητά μια γυναίκα η οποία φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άνδρα στο μετρό. Το περιστατικό συνέβη σε κυλιόμενες σκάλες στο σταθμό του μετρό Euston, στο Λονδίνο, γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής 14 Απριλίου.

Η γυναίκα – που συνοδεύονταν από έναν φίλο της – προσπάθησε να πιάσει με τα χέρια της έναν άνδρα ο οποίος απομακρύνθηκε. Τότε η γυναίκα του επιτέθηκε σεξουαλικά. Στη συνέχεια έφυγε από κυλιόμενη σκάλα και επιβιβάστηκε στο μετρό. Η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες μιας γυναίκας με την οποία θέλει να μιλήσει σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση.


Οι αστυνομικοί θα ήθελαν να μιλήσουν με αυτή τη γυναίκα σε σχέση με το περιστατικό στο σταθμό του μετρό Euston

Εκπρόσωπος της αστυνομίας πρόσθεσε: «Θα θέλαμε να της μιλήσουμε σε σχέση με μια σεξουαλική επίθεση στο σταθμό του μετρό Euston την Παρασκευή 14 Απριλίου. Γύρω στις 9 μ.μ., ένας άνδρας ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες όταν μια γυναίκα προσπάθησε να πιάσει το χέρι του. Όταν εκείνος τράβηξε το χέρι του μακριά, εκείνη του επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η γυναίκα, η οποία ταξίδευε με έναν φίλο της, στη συνέχεια έφυγε από τις κυλιόμενες σκάλες και επιβιβάστηκε σε ένα μετρό. Οι αστυνομικοί θα ήθελαν να μιλήσουν με τη γυναίκα που απεικονίζεται στις εικόνες αυτές, καθώς πιστεύουν ότι έχει πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν την έρευνα».

(protothema – freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί