Βραζιλία: Κοπάδι ζώων διέκοψε τον αγώνα! (βίντεο)

O αγώνας διακόπηκε γιατί εισήλθαν βοειδή στον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο στο Πόρτο Βέλο μετατράπηκε για λίγο σε... αρένα με τα βοοειδή να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας πανικό.

 

Έχουμε δει κι έχουμε ακούσει για διακοπή ποδοσφαιρικού αγώνα λόγω εισβολής οπαδών, εξαιτίας εισβολής σκύλου, γάτας, ακόμη και φιδιού (σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα), ωστόσο αυτό που συνέβη στην Βραζιλία μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Στην αναμέτρηση Αγιάρο-Αβάι, για το πρωτάθλημα Αμαντορζάο της ανατολικής ζώνης του Πόρτο Βέλο, που διεξήχθη στο γήπεδο «Μάρκος Φρέιρε», οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, όταν η επικίνδυνη αντεπίθεση των γηπεδούχων διεκόπη άδοξα λόγω εισβολής ενός κοπαδιού βοοειδών!

Μετά το αρχικό σοκ οι ποδοσφαιριστές έκαναν στην άκρη, αφήνοντας χώρο στους… απρόσμενους αντιπαλούς τους, αλλά κάποιοι έτρεξαν πιο γρήγορα κι από τη σκιά τους για να βρουν κάποιο τοίχο να προφυλαχτούν.

Για ένα δεκάλεπτο περίπου τα ζώα έμοιαζαν να δίνουν το δικό τους αγώνα μέσα στο χωμάτινο γήπεδο, ώσπου τελικά προφανώς βαρέθηκαν με το… ποδόσφαιρο κι αποφάσισαν να αποχωρήσουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ποιος ξέρει, ίσως να ήθελαν να βρουν έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο…