Βιάζονται να “πεθάνουν” τον Πούτιν! Κρεμλίνο: «Μόνο γέλιο προκαλούν αυτά»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου διέψευσε σήμερα πληροφορίες ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν άρρωστος

και γέλασε όταν τον ρώτησαν για τις φήμες ότι ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποιεί σωσίες του για να τον αντικαθιστούν σε δημόσιες εμφανίσεις.

“Όλα είναι καλά σε σχέση με αυτόν, πρόκειται απολύτως για άλλη μια ψευδή είδηση”, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ όταν τον ρώτησαν σχετικά με ανάρτηση από μη κατονομαζόμενη πηγή σε λογαριασμό στην ρωσική εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, την οποία επικαλέστηκαν κάποια δυτικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την οποία, ο Ρώσος πρόεδρος υπέστη σοβαρό επεισόδιο υγείας την Κυριακή το βράδυ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου γέλασε εξάλλου σε επόμενη ερώτηση που του έγινε σχετικά με σωσίες και αρνήθηκε ότι ο Πούτιν έχει τέτοιους.

“Αυτό ανήκει στην κατηγορία των παράλογων ψευδών πληροφοριών που μια ολόκληρη σειρά μέσων ενημέρωσης συζητά με αξιοζήλευτη επιμονή. Αυτό δεν προκαλεί τίποτε άλλο πέραν ενός μειδιάματος”, σημείωσε ο Πεσκόφ.

Ο Πούτιν έγινε 71 ετών στις 7 Οκτωβρίου. Ο Ρώσος πρόεδρος διατηρεί ένα εντατικό πρόγραμμα συναντήσεων και δημόσιων εμφανίσεων, πολλές από τις οποίες καλύπτονται από τα τηλεοπτικά δίκτυα.

Στο πρόσφατο πρόγραμμά του περιλαμβανόταν επίσκεψη στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα, με ενδιάμεσες στάσεις σε δύο ρωσικές πόλεις στον δρόμο της επιστροφής.

(απεμπε-απεμπε-EPA-Sputnik pool photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί