• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Βασανιστήρια στα χέρια ενός άνδρα για τέσσερις μέρες: Κακοποιούσε σεξουαλικά τρανσέξουαλ και μετά τη σκότωσε

Βασανιστήρια στα χέρια ενός άνδρα για τέσσερις μέρες: Κακοποιούσε σεξουαλικά τρανσέξουαλ και μετά τη σκότωσε

Τραγικό θάνατο στα χέρια ενός άνδρα βρήκε μια γυναίκα τρανσέξουαλ, μετά από τετραήμερη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη συνοδευόμενη από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, στο Λονδίνο.

Ο 25χρονος Τζέσε ΜακΝτόναλντ χρησιμοποίησε ένα σπασμένο μπουκάλι και ένα μαχαίρι για να βάλει τέλος στη ζωή της άτυχης τρανσέξουαλ, η οποία ήταν γνωστή με το όνομα «Ναόμι». Στη συνέχεια, πέταξε τη σορό της στο πάτωμα της τουαλέτας του σπιτιού του.

Κατηγορίες για για την παρακώλυση της δικαιοσύνης σε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας αντιμετωπίζει η 18χρονη σύντροφος του Τζέσε, Νατάλια Νταρκόβσκα επειδή φέρεται να συνέβαλε στον καθαρισμό του σημείου της δολοφονίας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 25χρονος αναζητούσε να βιώσει νέες σεξουαλικές εμπειρίες που θα τον ενθουσιάσουν και γνώρισε το θύμα μέσω ιστοσελίδας ανταλλαγής συντρόφων (swingers).

Αρχικά, έκαναν σεξ και χρήση ναρκωτικών για τρεις μέρες στο σπίτι του θύματος. Μετά, ο δράστης την έσυρε στο δικό του σπίτι, όπου την ξυλοκόπησε και την σκότωσε με ένα σπασμένο μπουκάλι και ένα μαχαίρι.

Ο Τζέσε αρνείται τη δολοφονία και θα επικαλεστεί την αυτοάμυνα στην υπεράσπισή του. Η δίκη συνεχίζεται.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu