που είναι Προέδρος των ΗΠΑ, να «προσέχει» όσο εκείνη βρισκόταν στο βήμα εκδήλωσης κατά την επίσκεψη του ζεύγους σε αεροπορική βάση του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σύμφωνα με το sputniknews, ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Σύνοδο της G7, ενώ εκείνη ήταν στο βήμα και μιλούσε, ο σύζυγός της γύρισε την πλάτη του και κοίταξε τους στρατιώτες.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το παρατήρησε και αμέσως του είπε: «Τζο, πρόσεχε!» και εκείνος, στη συνέχεια, τη χαιρέτησε στρατιωτικά.
Φυσικά, το στιγμιότυπο δεν άργησε να γίνει viral με πολλούς χρήστες του Twitter να σχολιάζουν τη σχέση του Τζο και της Τζιλ Μπάιντεν, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που ντράπηκαν για τις ΗΠΑ με ό,τι έγινε.
Jill Biden to Joe during speech: "Joe, pay attention." pic.twitter.com/gl0kEudTYC
— Benny Johnson (@bennyjohnson) June 9, 2021
Μάλιστα, μερικοί χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να γράψουν πως αυτός που ηγείται των ΗΠΑ δεν είναι ο Τζο Μπάιντεν και αναρωτήθηκαν για τη στάση που θα μπορούσε να κρατήσει απέναντι στους αντιπάλους του κράτους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









