Τραμπ: Σκέφτομαι επαναπρογραμματισμό της συνόδου της G7

Τον Μάρτιο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα ακυρωθεί η σύνοδος κορυφής της G7 στο Καμπ Ντέιβιντ –η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούνιο- λόγω της πανδημίας κορονοϊού και αντ 'αυτού θα λάμβανε χώρα τηλεδιάσκεψη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι σκέφτεται να επαναπρογραμματίσει τη σύνοδο κορυφής της G7 στο Καμπ Ντέιβιντ.

«Τώρα που η χώρα μας “μεταβαίνει πίσω στο μεγαλείο”, σκέφτομαι να επαναπρογραμματίσω τη G7, την ίδια ή παρόμοια ημερομηνία, στην Ουάσιγκτον, στο θρυλικό Camp David. Τα άλλα μέλη ξεκινούν επίσης την επιστροφή τους. Θα ήταν ένα μεγάλο σημάδι για όλους – ομαλοποίηση», έγραψε ο κ. Τραμπ στο Twitter.

Τον Μάρτιο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα ακυρωθεί η σύνοδος κορυφής της G7 στο Καμπ Ντέιβιντ –η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούνιο- λόγω της πανδημίας κορονοϊού και αντ ‘αυτού θα λάμβανε χώρα τηλεδιάσκεψη.

Η ομάδα των G7 αποτελείται από τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)