Τραγωδία: Απογειώθηκε… οδηγός νταλίκας μετά από τρομακτικό τροχαίο (Video)

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας οδηγός νταλίκας εκτοξεύεται από την καμπίνα του οχήματος και προσγειώνεται στο αντίθετο ρεύμα, κατέγραψε κάμερα από αυτοκίνητο που ακολουθούσε. Πρόκειται για τον 39χρονο Yuttapong Hawilee, ο οποίος φέρεται να κοιμήθηκε την ώρα που οδηγούσε, ενώ δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και έχασε τον έλεγχο της νταλίκας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του. Το τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχία Chonburi, στην Ταϊλάνδη.

«Ξέρουμε ότι η καμπίνα του φορτηγού συγκρούστηκε πάνω στο διαχωριστικό φράγμα, αλλά τώρα πρέπει να βρούμε τι προκάλεσε αυτό το ατύχημα. Από την προκαταρκτική έρευνα πιστεύουμε ότι ο οδηγός κοιμήθηκε ενώ οδηγούσε ή προσπάθησε να προσπεράσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Επίσης, πιστεύουμε ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας», ανέφερε ένας αστυνομικός που ερευνά το δυστύχημα.

Πηγή: enikos.gr/Daily Mail

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu