• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Τουρκία: Μειώνουν τον αριθμό των εγχειρήσεων, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά – Καταρρέει το σύστημα Υγείας; (Εικόνα)

Τουρκία: Μειώνουν τον αριθμό των εγχειρήσεων, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά – Καταρρέει το σύστημα Υγείας; (Εικόνα)

Ο Ερντογάν τα τελευταία χρόνια, πολλές φορές έχει επιχειρήσει να αμαυρώσει την εικόνα της Ελλάδας.

Σε μια εποχή που η χώρα μας, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, συνεχίζει να ακολουθεί τον δρόμο της…. αλαζονείας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου ΟΜΩΣ και η Τουρκία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, αφού υπάρχει αύξηση στα υλικά υγείας, ενώ διάφορα φάρμακα έχουν αφαιρεθεί από την Υπηρεσία Κοινωνικής Ασφάλισης.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας όμως, το οποίο ξεπερνά κάθε όριο και μας δείχνει την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, είναι το εξής:

Σύμφωνα με την είδηση του Φετχί Γιλμάζ από το OdaTV, ο αρχίατρος του κρατικού νοσοκομείου Όρντου (Κοτύωρα), ζήτησε με έγγραφο να μην γίνονται καρδιαγγειακές επεμβάσεις οι οποίες χρειάζονται ακριβά υλικά, παρά μόνο οι επείγουσες.

Σημείωση

Το συγκεκριμένο έγγραφο, φέρει την υπογραφή του Τουγτζέ Μουτλού, βοηθού του αρχίατρου.

Δείτε το σχετικό έγγραφο (στα τουρκικά):

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, θα μπορούμε να μιλάμε για μια κατάσταση άσχημη, την οποία μπορεί να συναντήσει κανείς, μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου. Ο Ερντογάν έχει πρόβλημα λοιπόν, αφού η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα του, είναι μεγάλη.

Οι παραπάνω πληροφορίες, μας δείχνουν τον κατήφορο που έχει πάρει η τουρκική οικονομία. Είναι επικίνδυνη αυτή η κατάσταση, διότι ο Ερντογάν μπορεί να επιχειρήσει να εξάγει στο Αιγαίο ή στην Κύπρο, την εσωτερική κρίση που αντιμετωπίζει.

Αυτό όμως είναι κάτι, που δεν μπορούμε να προβλέψουμε!!!!

Με πληροφορίες από τα tourkikanea

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu