Στόχος της επίθεσης ήταν «εργοστάσιο αυτοκινήτων» στην πόλη Χασία, σύμφωνα με το SANA, που κάνει λόγο για «μεγάλη πυρκαγιά» και σημαντικές υλικές ζημιές. Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι καταστράφηκαν «οχήματα με ιατρικές προμήθειες».
Εκρήξεις αναφέρθηκαν επίσης στην πόλη Ντεράα της νοτιοδυτικής Συρίας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.
Το Ισραήλ έχει εξαπολύσει εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα στη Συρία από τότε που ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στη γειτονική του χώρα, πριν από 13 χρόνια, βάζοντας συνήθως στο στόχαστρο δυνάμεις που υποστηρίζονται από το Ιράν και θέσεις του συριακού στρατού.
Το Ισραήλ σπανίως σχολιάζει κατά περίπτωση τα πλήγματα στη Συρία, αλλά έχει τονίσει επανειλημμένως ότι δεν θα επιτρέψει στο Ιράν – το οποίο υποστηρίζει την κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ – να ενισχύσει την παρουσία του στη χώρα.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε αγωγή κατά εφημερίδας προχωρά ο Κυρανάκης: «Συνειδητά ψέματα και νοσηρές φαντασιώσεις»
- Έτοιμο το νέο πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας – Θα κουβαλά τορπίλες Poseidon, video
- Ιάπωνας Χριστιανός πολεμάει υπέρ της Ρωσίας: «Θέλω η ψυχή μου να πάει στο ίδιο μέρος με τους φίλους μου», vid
- Η «αντί-Γκρέτα» της Ευρώπης ζητά πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ του Τραμπ: «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν», vid
- Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 31 αγνοούμενοι σε κατολίσθηση, vid
- Οι Ρώσοι λένε πως απέτρεψαν ακόμα μία απόπειρα δολιοφθοράς στη γέφυρα της Κριμαίας, vid
- Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: Τον Μάρτιο ξεκινά η Ογκολογική Μονάδα – Από 8 σε 14 τα κρεβάτια της ΜΕΘ
- Απαστράπτουσα η Κίμπερλι Γκιλφόϊλ – Οι πρώτες εικόνες από τη δεξίωση στην Αθήνα
- Στην «εμπόλεμη» Οδησσό γιορτάζουν το… Halloween, video
- Πάνω από μισό εκατομμύριο Σύροι επέστρεψαν από την Τουρκία στη Συρία τον τελευταίο χρόνο









