Ο Αραγτσί πρόσθεσε εξάλλου ότι τα Στενά του Χορμούζ είναι κλειστά μόνον “στους εχθρούς και αυτούς που υποστηρίζουν την επίθεσή τους”.
Εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών πρόσθεσε ότι κράτη που δεν αποτελούν μέρος του πολέμου έχουν καταφέρει τη διέλευση των πλοίων τους μέσω των Στενών του Χορμούζ με τον συντονισμό και την άδεια των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν.
Ο Αραγτσί σημείωσε επίσης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι το Ιράν είναι έτοιμο να πάει “όσο μακριά” χρειάζεται στον πόλεμο που μαίνεται από τις 28 Φεβρουαρίου ανάμεσα στη χώρα του και το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.
“Πιστεύω ότι τώρα, έχουν πάρει το μάθημά τους και καταλάβει με τι είδους έθνος έχουν να κάνουν: ένα έθνος που δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και είναι έτοιμο να συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τέλους, όπου κι αν οδηγήσει, και να πάει όσο μακριά χρειάζεται”, τόνισε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA Photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιός νικητής βραβείου όσκαρ ήταν στην… Ουκρανία κατά την απονομή;
- Αναφορές για εκρήξεις στη Ντόχα
- «Δεξιός» μεγιστάνας, φαν του Τραμπ, μιλάει για τον… αντίχριστο στο Βατικανό και διχάζει
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου σώζει τη ζωή 2χρονου κοριτσιού
- Η Ρωσία διαψεύδει δημοσίευμα των FT για το ουκρανικό
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχισυνδικαλιστή
- Και η Γερμανία απορρίπτει το κάλεσμα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Θα εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο της Μ. Ανατολής; Τι απαντά η κυβέρνηση
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)









