• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το «φυσάνε» και δεν «κρυώνει»: Απίστευτη «πατάτα» των ΗΠΑ- Επένδυσε…σε μυθική χώρα

Το «φυσάνε» και δεν «κρυώνει»: Απίστευτη «πατάτα» των ΗΠΑ- Επένδυσε…σε μυθική χώρα

Αστείρευτο γέλιο προκάλεσε η απίστευτη «πατάτα»,

του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ να συμπεριλάβει μεταξύ των χωρών που αποτελούν εμπορικούς εταίρους των Ηνωμένων Πολιτειών και ένα μυθικό βασίλειο, που υπάρχει μόνο στο σύμπαν των υπερηρώων της Marvel.

Ο λόγος φυσικά για το Βασίλειο της Γουακάντα, πατρίδα του σούπερ ήρωα Black Panther (Μαύρος Πάνθηρας), με την πρόσφατη ομώνυμη τεράστια κινηματογραφική επιτυχία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη γκάφα προκάλεσε «τσουνάμι» σχολίων στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του Διαδικτύου να ποστάρουν βιτριολικά σχόλια.

Το χορό του «κραξίματος» ξεκίνησαν πρώτοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που αντιλήφθηκαν το λάθος. Από την πλευρά του, το υπουργείο Γεωργίας, σχολίασε ότι συμπερίληψη του εν λόγω μυθικού βασιλείου της Γουακάντα έγινε από λάθος των υπαλλήλων του.

https://cdn2.img.sputniknews.gr/images/567/38/5673871.jpg

Αξίζει να σημειώσουμε πως το «λάθος» πήγε κι ένα βήμα παραπάνω, αφού στη λίστα του υπουργείου Γεωργίας αναφέρονταν μέχρι και τα προϊόντα που εισάγουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από το Βασίλειο της Γουακάντα.

Αυτά ήταν κυρίως αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, όπως βοοειδή, πάπιες και γαϊδουράκια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Βασίλειο της Γουακάντα αφαιρέθηκε από τη λίστα των εμπορικών εταίρων των ΗΠΑ, αφότου η γκάφα ολκής έγινε γνωστή.

(φωτο: Unsplash.com-πηγή: sputniknews.gr)