Ωστόσο, εκπρόσωπος της Nord Stream AG τόνισε ότι δεν είναι δυνατό να δοθούν προβλέψεις για τη μελλοντική λειτουργία του αγωγού μέχρι να εκτιμηθεί η ζημιά.
Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια τέτοια αξιολόγηση μόνο αφού καταφέρει να φτάσει στην περιοχή.
«Μέχρι να υπάρξουν κάποια αποτελέσματα από μια εκτίμηση της ζημιάς, δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Η εκτίμηση της ζημιάς μπορεί να γίνει επί τόπου μόλις καταφέρουμε να πλησιάσουμε την περιοχή. Αυτή τη στιγμή είναι απαγορευμένη ζώνη», είπε ο εκπρόσωπος.
Παρότι κανένας από τους αγωγούς Nord Stream 1 και 2 δεν χρησιμοποιείτο την ώρα που συνέβησαν οι φερόμενες ως εκρήξεις, ήταν γεμάτοι αέριο που αναβλύζει από τη Βαλτική Θάλασσα μετά τον εντοπισμό των ρωγμών για πρώτη φορά τη Δευτέρα, (27/9).
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μάλλον απομακρύνεται η περίπτωση να τερματιστεί σύντομα η σύγκρουση στην Ουκρανία
- Τα πιο παράξενα πράγματα που κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ τη χρονιά που πέρασε
- Ποιός πρωθυπουργός έκανε… παρέα στον Τραμπ κατά την πρωτοχρονιάτικη γιορτή;
- Ρωσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο… μέτωπο, vid
- Το χιόνι έφτασε μέχρι τη θάλασσα: Είδαν “άσπρη μέρα” Λήμνος, Θάσος, Σαμοθράκη, Νάξος και Τήνος, vid
- Συλλυπητήριο μήνυμα ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στο Κραν Μοντανά
- Ευρώπη 2026: Η πικρή αλήθεια στις οθόνες σας, vid
- Ν. Παπαθανάσης: Η Ελλάδα το 2025 κατέγραψε ρυθμούς ανάπτυξης υψηλότερους από τον μέσο όρο της ευρωζώνης
- Συρία: Το ISIS σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες την Πρωτοχρονιά
- Ο Ζελένσκι ξέσπασε σε γέλια όταν τον ρώτησαν τι θα κάνει μόλις ο πόλεμος τελειώσει, vid









