Θρίλερ στον αέρα! Κινητήρας αεροσκάφους έπιασε φωτιά εν πτήσει από Εδιμβούργο προς Νέα Υόρκη, vid

Οι επιβάτες πτήσης από το Εδιμβούργο είδαν φλόγες να πετάγονται από ένα φτερό καθώς το αεροσκάφος τους έκανε αναγκαστική προσγείωση μερικά λεπτά μετά την απογείωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το BBC, η πτήση DAL209 της Delta Airlines με προορισμό τη Νέα Υόρκη εξετράπη γρήγορα για να προσγειωθεί στο Πρέστγουϊκ μετά από προβλήματα στον κινητήρα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν εικόνες με φλόγες στο φτερό του αεροπλάνου. Σοκαρισμένοι οι επιβάτες είπαν ότι άκουσαν έναν δυνατό ήχο πριν το αεροπλάνο εκτραπεί.

Δείτε βίντεο:

Δημοσιογράφος του BBC Scotlant News που ήταν στην πτήση τόνισε ότι «το αεροπλάνο απογειώθηκε και υπήρξε ένας δυνατός θόρυβος από τον κινητήρα, παρόμοιος με τον ήχο που ακούγεται κατά την απογείωση και την προσγείωση, αλλά φάνηκε να συνεχίζεται όταν ήμασταν στον αέρα».

Και πρόσθεσε: «Σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι ετοιμαζόμασταν να προσγειωθούμε. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε είδαμε πυροσβεστικά οχήματα να τρέχουν προς εμάς. Μας είπαν να εγκαταλείψουμε όλα μας τα υπάρχοντα και να φύγουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Δεν υπήρξε πραγματικός πανικός μεταξύ των επιβατών, περισσότερο σύγχυση».

(protothema – pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί