«Θεέ μου, είμαι τρομοκρατημένη»: Σπάνια παρέμβαση της Μ. Ομπάμα – Γιατί τώρα;

Φοβούνται οι διεθνιστές μήπως χάσουν για δεύτερη φορά τον Λευκό Οίκο;

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δήλωσε ότι είναι «τρομοκρατημένη» για το πιθανό αποτέλεσμα των εκλογών του 2024, αναφέροντας την προεδρική αναμέτρηση του Νοεμβρίου του 2024 ως μεταξύ των φόβων που την κρατούν ξύπνια τη νύχτα, σε μια συνέντευξη podcast που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

«Τι θα γίνει σε αυτές τις επόμενες εκλογές; Είμαι τρομοκρατημένη για το τι μπορεί να συμβεί, γιατί οι ηγέτες μας έχουν σημασία. Αυτόν που επιλέγουμε, ποιος μιλά για εμάς, μας επηρεάζει με τρόπους που μερικές φορές νομίζω ότι οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένους.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση — «εε, κάνει πραγματικά τίποτα;» — και λέω “Θεέ μου, η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για εμάς, και δεν μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη αυτή τη δημοκρατία”. Αυτά είναι τα πράγματα που με κρατούν ξύπνια τα βράδια».

Θυμίζουμε πως το όνομά της ακούστηκε τους περασμένους μήνες ως πιθανή…αντικαταστάτρια του υπερήλικα Τζο Μπάιντεν στην προεδρική κούρσα.

Τα σχόλιά της έρχονται καθώς ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αρχίζει να εντείνει την εκστρατεία επανεκλογής του.

Ωστόσο, πολλοί Δημοκρατικοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους ότι το μήνυμά του δεν έχει απήχηση, δείχνοντας τις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν σε στενή αναμέτρηση με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέντευξη, η πρώην πρώτη κυρία απαρίθμησε μια σειρά από άλλα στοιχεία που την ανησυχούν, όπως: «Θα πάνε τελικά να ψηφίσουν οι άνθρωποι και γιατί δεν ψηφίζουν;».

«Αυτά είναι τα πράγματα που με ανησυχούν, γιατί δεν έχεις τον έλεγχο πάνω τους. Και αναρωτιέσαι: ‘Πού βρισκόμαστε σε αυτό; Πού είναι οι καρδιές μας;».

απεμπε-EPA-AP POOL photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί