Σε συνέντευξή του στον αυστραλιανό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό SBS, ο αναπληρωτής επικεφαλής της πολιτιστικής επιτροπής των Ταλιμπάν, Αχμαντουλάχ Βασίκ, είπε ότι «ο αθλητισμός των γυναικών δεν θεωρείται ούτε κατάλληλος ούτε απαραίτητος».
«Δεν νομίζω ότι θα επιτρέπεται στις γυναίκες να παίζουν κρίκετ επειδή δεν είναι απαραίτητο οι γυναίκες να παίζουν κρίκετ», δήλωσε ο Βασίκ.
«Στο κρίκετ, μπορεί να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση όπου το πρόσωπο και το σώμα τους δεν θα καλύπτονται. Το Ισλάμ δεν επιτρέπει στις γυναίκες να φαίνονται έτσι.
«Είναι η εποχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και θα υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο και στη συνέχεια θα το βλέπουν οι άνθρωποι. Το Ισλάμ και το Ισλαμικό Εμιράτο του Αφγανιστάν δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να παίζουν κρίκετ ή να κάνουν αθλήματα όπου εκτίθενται ».
(naftemporiki – ΦΩΤΟ: Unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βρήκαν τρόπο οι διεθνιστές να ρίξουν τον δεξιό Όρμπαν – Θα δοθεί μεγάλη μάχη το 2026
- Μυστήριο με νεαρό που έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από 10 χρόνια – Η τελευταία φωτογραφία με τον “άνθρωπο – σκιά”
- Ρωσία σε Τραμπ: «Μην κάνεις αυτό το μοιραίο λάθος»
- Στα 13,9 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του Κρατικού Προϋπολογισμού
- Μικρή μείωση των “κόκκινων δανείων” που διαχειρίζονται οι Servicers το γ΄τρίμηνο 2025
- Θεσσαλονίκη: Επιτήδειοι εμφανίζονται ως εκπρόσωποι Κοινωνικού Παντοπωλείου και εξαπατούν πολίτες
- Τι αναφέρεται για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα βασικά της επιτόκια σήμερα
- Η Ρωσία είναι υπέρ της ομαλοποίησης του διαλόγου μεταξύ ΗΠΑ και Βενεζουέλας
- Η Πρισίλα Πρίσλεϊ καταδικάζει τον ισχυρισμό ότι ο γιος του Τζον Τραβόλτα είναι το «κρυφό δισέγγονο» του Έλβις
- Σπάνιος υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Δείτε βίντεο









